eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Şarkıyı bilmiyorum ama popüler şarkılarını seçmelisin tabii ki. Benim yarıştığım sezonda Gökhan Türkmen baya iyi gitmişti. All Star'da katılamayı istersen sana da yer açabilirim. Bir şansını dene bence. :A
------

Sensiz olmaz, maNga dedik şimdilik ama seçenek çok. Ben bulurum sana bir şeyler. :A
Yaa bak böyle dedin şimdi olmaz mı. :A

E5e8HGMXIAU4Asc.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Hellolar aşkolar. :Z

Bu hafta maNga'nın unutulmaz şarkılarından olan Bir Kadın Çizeceksin ile karşınızdayım. ❤️
Bu şarkı eminim bir zamanlar hepimizin en çok dinlediği ve lise dönemimizin nadide şarkılarından birisi. Ayrıca full çizgi film olan klipi dönemine göre çok havalı bence.

Hepinize iyi dinlemeler ve seyirler, güzel oylarınızı bekliyorum. :bhr: (@Çiğdem @Tolstoyevski @slhttnmtl @Özgür @The_Erinch sizlere de başarılar. :Z )

Bir kadın çizeceksin
Onun gibi bırakıp gitmeyecek..

Güzel bir secim olmuş Başarılar😊

• Harika
Reactions: Ahmed
Hellolar aşkolar. :Z

Bu hafta maNga'nın unutulmaz şarkılarından olan Bir Kadın Çizeceksin ile karşınızdayım. ❤️
Bu şarkı eminim bir zamanlar hepimizin en çok dinlediği ve lise dönemimizin nadide şarkılarından birisi. Ayrıca full çizgi film olan klipi dönemine göre çok havalı bence.

Hepinize iyi dinlemeler ve seyirler, güzel oylarınızı bekliyorum. :bhr: (@Çiğdem @Tolstoyevski @slhttnmtl @Özgür @The_Erinch sizlere de başarılar. :Z )

Bir kadın çizeceksin
Onun gibi bırakıp gitmeyecek..

bence süper ama Göksel'e olan şarkı vardı dursun zaman

• Harika
Reactions: Ahmed
Bu hafta ülkemizi 2009 yılında Eurovision'da temsil eden, Eurovision denince akla gelen ilk şarkılardan biri olan "Dum Tek Tek" ile karşınızdayım. Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden bu şarkı, Eurovision tarihimizdeki en yüksek 2.puanı alarak oldukça zorlu rakiplere karşı yarışmayı 4.sırada tamamlamıştı. Keyifli dinlemeler. :Z

recap: 1.49 - 2.32

Bu hafta ülkemizi 2009 yılında Eurovision'da temsil eden, Eurovision denince akla gelen ilk şarkılardan biri olan "Dum Tek Tek" ile karşınızdayım. Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden bu şarkı, Eurovision tarihimizdeki en yüksek 2.puanı alarak oldukça zorlu rakiplere karşı yarışmayı 4.sırada tamamlamıştı. Keyifli dinlemeler. :Z

o zaman burdda hayda hayda birinci olur inş

• Harika
Reactions: slhttnmtl

Yarı final hayırlı olsun, @denizz19 da çatlayadursun. :A:Z

• Harika

Bu hafta normal puanlama yapacağım diyordum, ama yine olmayacak gibi... :A

• İlginç