Dördünü de dokunulmaz yaparak başlayabiliriz.Kimin kazanacağı çok belli. Shakira, Rihanna, Beyonce veya Katy Perry'den biri. Ama neden olmasın? Size ne zaman uygunsa değerlendirebiliriz.
Dördünü de dokunulmaz yaparak başlayabiliriz.Kimin kazanacağı çok belli. Shakira, Rihanna, Beyonce veya Katy Perry'den biri. Ama neden olmasın? Size ne zaman uygunsa değerlendirebiliriz.
Maalesef popülizm düşmanıyım. Ferdi Tayfur'dan daha popüler adam zor bulunur ayrıca.Popüler isimlere karşı alerjin mi var?
Bu arada Calvin Harris DJ olduğu için çoğu şarkıcıyla ortak parçaları var. Yarışmanın kurallarına aykırı bu durum...Calvin Harris ile gelirsem bu yapılması planlanan yarışmada süpriz şekilde ipi göğüsleyebilirim... (yine ilk hafta elendi)
Bu uyduruk kalitesiz kuralı hatırlatmakta çok geç kaldın. Yarışmada boy göstereli yıllar oldu. Yani yine katılabilirim.Bu arada Calvin Harris DJ olduğu için çoğu şarkıcıyla ortak parçaları var. Yarışmanın kurallarına aykırı bu durum...
Bende de genel olarak var biraz o çok popüler olan bazen iyi bile olsa bir antipati oluyor bendeMaalesef popülizm düşmanıyım. Ferdi Tayfur'dan daha popüler adam zor bulunur ayrıca.
Tanıdım ama bozuntuya vermedim@denizz19 yayında tanıdın mı beni
Twitter'da takipçilerine yayın mı açtınTanıdım ama bozuntuya vermedim
O zaman tadı çıkmaz işte. Geriye kimler kalıyor ki? @phoebebuffayDördünü de dokunulmaz yaparak başlayabiliriz.
Bu sefer başaracaksın, inanıyorum.Calvin Harris ile gelirsem bu yapılması planlanan yarışmada süpriz şekilde ipi göğüsleyebilirim... (yine ilk hafta elendi)
EvetTwitter'da takipçilerine yayın mı açtın
Orada çok daha sakin ve pozitifsin
Sen biraz yardım etsen aslında 2. haftayı görebilirim ama kılını bile kıpırdatmıyorsun...O zaman tadı çıkmaz işte. Geriye kimler kalıyor ki? @phoebebuffay
------
Bu sefer başaracaksın, inanıyorum.
Rihanna favori denilebilir ama onun da eski gücü olmaz gibi. Belli olmaz bu işler. Olursa böyle bir etkinlik, ben Britney ile yarışmayı düşünüyorum.O zaman tadı çıkmaz işte. Geriye kimler kalıyor ki? @phoebebuffay
------
Bu sefer başaracaksın, inanıyorum.
Ben zaten böyle bir insanım beni burada dellendiriyorlarOrada çok daha sakin ve pozitifsin
Benim de Instagram'da sayfam var reytingleri genelde senden alıyorumBen zaten böyle bir insanım beni burada dellendiriyorlar
Şampiyon olmaya yönelin artık. O dörtlü varken ne Britney ne de Taylor Swift kalır. @dreamyRihanna favori denilebilir ama onun da eski gücü olmaz gibi. Belli olmaz bu işler. Olursa böyle bir etkinlik, ben Britney ile yarışmayı düşünüyorum.
Gerçek yüzünü burada gösteriyor. @denizz19Orada çok daha sakin ve pozitifsin
Genelde derken herkes benden alıyor zatenBenim de Instagram'da sayfam var reytingleri genelde senden alıyorum
Ben net bir insanım iki yüzüm yok sadece haksızlık durumlarında susmayı sevmem olay buGerçek yüzünü burada gösteriyor. @denizz19
Sesin bi değiştiTanıdım ama bozuntuya vermedim
E sen Sertab benim, başkasına vermem deyince Yıldız'ı tapulamak istemiştim nasıl kaçmış oŞimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir ), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın, @Forumdash - Hande Yener ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz.
Bende yarışacağım belki. Hemde çok sürpriz bir isimle.
Yıldız Ablanla ikisini de çarçur etmezsen seni hiçbir şeyden saymam.@sokak sanati ndan sonra @denizz19 da mı banlanacak