Maskeli Fedai
Favori Üye
İğrenç...Biz sadece gacılar için savaşırız.
Onları bilmem ama ben duvar örmeye başladım. Bu konu vesile oldu biraz...@Dosi nin yıkılmaz kale olarak gördüğü grubun üyelerini böyle birbirine düşürürüz işte.
Kimin ne olduğu ortaya çıktı bugün hiç kıvırma boş yere.@phoebebuffay ve @serhatt boş konuşup dursunlar işte
UnutmuşsunFoto at demediniz ki bana
Zaten ben demeden buldunuz orası ayrı... Açma o konuları
Gacılar için canımızı veririz be.. @xdragxxKimin ne olduğu ortaya çıktı bugün hiç kıvırma boş yere.
Boşuna örme, benim karşımda hiçbir güç duramaz.Onları bilmem ama ben duvar örmeye başladım. Bu konu vesile oldu biraz...
Birbirinize atmadığınız iftira kalmadı. Değer mi @serhatt için?@phoebebuffay ve @serhatt boş konuşup dursunlar işte
İyi geber o zaman.Gacılar için canımızı veririz be.. @xdragxx
Sonuna kadar gacılarBirbirinize atmadığınız iftira kalmadı. Değer mi @serhatt için?
Çatla sende evde kalmış kız kurusu. Çekemedin erkeklerin peşimden koşmalarını.Birbirinize atmadığınız iftira kalmadı. Değer mi @serhatt için?
Kadın de bari ya, o nedir. 😡Sonuna kadar gacılar
Anlamadın. Kendim ile diğerleri arasında. Uzak durmak daha iyi. Neyse yine gideyim konudan. Bazılarının huzuru bozuluyormuşBoşuna örme, benim karşımda hiçbir güç duramaz.
Yok kim olursa olsun, insan arkadaşını bunun için satmamalı. @Maskeli FedaiÇatla sende evde kalmış kız kurusu. Çekemedin erkeklerin peşimden koşmalarını.
Ay en iyisini yaparsın Çin Seddi gibi bir şey ör hatta.Anlamadın. Kendim ile diğerleri arasında. Uzak durmak daha iyi. Neyse yine gideyim konudan. Bazılarının huzuru bozuluyormuş
Çatla sende evde kalmış kız kurusu. Çekemedin erkeklerin peşimden koşmalarını.
phoebebuffay'a laf yokYok kim olursa olsun, insan arkadaşını bunun için satmamalı. @Maskeli Fedai
İşte bunların arkadaşlığı lafta, bu kadarcık.Yok kim olursa olsun, insan arkadaşını bunun için satmamalı. @Maskeli Fedai
Serhat bunu her övdüğünde seviniyordu sanki Dosi hanım..Ben deyince laf yiyorum. Neyseki sen yazdın
Zamanında @Tolstoyevski ben ve @xdragxx sohbet ederken eskiden atmıştım dedi. Bize foto paylaşmadı ama @serhatt deyince anında attı. Şimdide daha silmemiş acaba neden
Döneksin...phoebebuffay'a laf yok