10 da hep kırmızı oluyor @xdragxx kendine alarak kazandı'4,8,15,16,23,42' Bunlar uğursuz sayılar çünkü. Hem 4 numara yakmış, hem de 23 numara.
10 da hep kırmızı oluyor @xdragxx kendine alarak kazandı'4,8,15,16,23,42' Bunlar uğursuz sayılar çünkü. Hem 4 numara yakmış, hem de 23 numara.
Aslında @Zeyno da hiç suç yok o tabela ile bize o ışıklarla yüksek enerjiyi yolluyor yani yüksek ışıkların yandığı gibi sizi de yakar diyorHanımefendi bulmuş bahaneyi 23ü kafaya vura vura paylaşmatı biliyorsun
Mesut Özil10 da hep kırmızı oluyor @xdragxx kendine alarak kazandı
Çocuk çözmüş olayı abicim dağılınAslında @Zeyno da hiç suç yok o tabela ile bize o ışıklarla yüksek enerjiyi yolluyor yani yüksek ışıkların yandığı gibi sizi de yakar diyor
Orası Aşkı Memnu burası Geniş Aile
@Dosi @Tolstoyevski @Cervantes sizin yüzünüzden öbür yarışmadaki son olaylara hakimim.
Oranın yanında burası Şirinler köyü gibi vallaha Sıfır kaos full eğlence sjklgjkjklsf
@Dosi ile mini VMYM'ye katılsak mı kendisi kabul etmez gerçi de kedi fare gibi kavga ede ede zor bitirirdik haşlardı beni valla neden bunu açtırdın diye @Yakamoz-Asi @Gerekli24
@Dosi @Tolstoyevski @Cervantes sizin yüzünüzden öbür yarışmadaki son olaylara hakimim.
Oranın yanında burası Şirinler köyü gibi vallaha Sıfır kaos full eğlence sjklgjkjklsf
Burası adam o zaman adaaaamOrası Aşkı Memnu burası Geniş Aile
Biz Gerekince birbirimiz ile kavga ederiz. Yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ince çizgimiz
Pazar günü yapabiliriz @Dosi de isterse@Dosi ile mini VMYM'ye katılsak mı kendisi kabul etmez gerçi de kedi fare gibi kavga ede ede zor bitirirdik haşlardı beni valla neden bunu açtırdın diye @Yakamoz-Asi @Gerekli24
Öyle çarşamba çok eğlendik buradaBurası adam o zaman adaaaam
Her gün her gün dur bePazar günü yapabiliriz @Dosi de isterse
Sonu daha güzel olsaydı keşkeÖyle çarşamba çok eğlendik burada
@Dosi ile mini VMYM'ye katılsak mı kendisi kabul etmez gerçi de kedi fare gibi kavga ede ede zor bitirirdik haşlardı beni valla neden bunu açtırdın diye @Yakamoz-Asi @Gerekli24
SjajsjsjjsjjsjsOrası Aşkı Memnu burası Geniş Aile
Aman adımız çıktıHaşlayacak fırsat kolluyor sende illa gelde sopala diyorsun.
O benim özelliğim iyi başlayıp sonra batıran yaz dizisi gibiyimSonu daha güzel olsaydı keşke
Yav ne olacak zaten haftaya pazar kepenkleri kapatıyoruz @Tolstoyevski ile yarışın kanal sahipleri olarak parayı yarışmacılara dağıtırsınız 1.5 saat sürecek mini bir yarışma yaparızHer gün her gün dur be
Diğerleri niye yakmamış o zaman