Haftaya yolcusun eleyeceğim seniHayır şampiyon olamam zaten de biz phoebe'yle konuşurken sen ya da ben kupayı kaldıracağım diyordum. Dediğim gibi onun imkanı olmadığı için en azından gidebildiğim yere kadar gitmem lazım.
Haftaya yolcusun eleyeceğim seniHayır şampiyon olamam zaten de biz phoebe'yle konuşurken sen ya da ben kupayı kaldıracağım diyordum. Dediğim gibi onun imkanı olmadığı için en azından gidebildiğim yere kadar gitmem lazım.
@denizz19 anca benim kalbişimi kırsınBen senin merveyi sevmediğini Denize söylemiştim yine ssöylerim
Senin ayıbın... Halbuki 1 veremeyeceğin bir şarkıydı, Gülşen'in de bağlantısının olduğu...Haftaya yolcusun eleyeceğim seni
Var evet Güneşin OgluOnu hiç bilmiyorum ben ya bu programın sahibi var mı hiç
Yani bir amacım yoktu aslında. En sevdiğim grup olduğu için mor ve ötesi'ni seçmiştim ve ilerleyebildiğim kadar ilerlemekti amacım. Yarışmanın başında 12.haftada eleneceğimi öğrensem üzülmezdim mesela ama daha iyisini yapabilirmişim yani, o kötü oldu. 5.haftadan beri hep en üst sıralarda tamamlamıştım geceleri çünkü. İlk defa bu hafta stress yaşadık, onda da postalandık direkt.Dedim zaten kendin ettin diye Senin amacın galiba kazanmaktan çok finaldi
Ben de etiket listesinden çıkarılabilirim.Haftaya da bana şarkılar yollanmayabilir safları sıkı tutmak lazım @Tolstoyevski @Dosi @Özgür @Cervantes
SjjssjaHaftaya da bana şarkılar yollanmayabilir safları sıkı tutmak lazım @Tolstoyevski @Dosi @Özgür @Cervantes
Kendisini hiç göremedim sonra kim nasıl yaptı sunuculuğuVar evet Güneşin Oglu
Ağzını yırtarım cadı karıSevme git başkasını sev kokuşmuş marull 😡
Sağlık olsun.Doğru slow şarkıları çok severim ama küçük sevgilimi bir sevemedim ya
Tam puanım için güzel bir teşekkür alayım ondan sonra düşünürüzSenin ayıbın... Halbuki 1 veremeyeceğin bir şarkıydı, Gülşen'in de bağlantısının olduğu...
Kimi istiyorsunSonuçlara bak. 🤦 Pinhani, maNga, Candan Erçetin veya Serdar Ortaç şampiyon olursa kalp krizi geçiririm.
Çok tehlikeli ve ucu açık bir soru. 🤭Kimi istiyorsun
Neyse iyi atıştık seninle ilk birbirimize mesajımız hiç hoş değildi diye hatırlıyorum ama bu yarışmada düzelttik galiba birazYani bir amacım yoktu aslında. En sevdiğim grup olduğu için mor ve ötesi'ni seçmiştim ve ilerleyebildiğim kadar ilerlemekti amacım. Yarışmanın başında 12.haftada eleneceğimi öğrensem üzülmezdim mesela ama daha iyisini yapabilirmişim yani, o kötü oldu. 5.haftadan beri hep en üst sıralarda tamamlamıştım geceleri çünkü. İlk defa bu hafta stress yaşadık, onda da postalandık direkt.