eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Bir Derdim Var'ı yarı finalde kullanıp finalist olmayı garantilemeyi planlıyordum. :A

Evet, hiciv gibi. Birçok şeye gönderme yapıp iğneliyor. "Ne habersin ne Türksün seni gören yollara dökülsün" derken Habertürk'e o dönemki tutumundan dolayı gönderme yapıyor örneğin. :A
Onu anlamayan yok zaten :A Finale ne planlıyordun

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Ne desem bilemiyorum, cidden şu gözler ikili elemede açık farkla mor ve ötesi'nin de sonuncu olarak elendiğini gördü ben final beklerken. :( Cidden çok üzücü bir tablo, iyi bir puan alması gerekirdi...

Merve Özbey'in 2-3 sevdiğim şarkısı var zannetmiştim ama 4'ü buluyormuş galiba, yarışma sayesinde öğrenmiş oldum. :A Çok geçmiş olsun. :( @phoebebuffay @denizz19

Sizlere de ayrıca tebrikler @Ahmed, @The_Erinch, @ÖZGÜR. Özellikle hiç final puanı almamış, çok altlarda olan hatta potada olan maNga iddialı şarkılarla 3 haftadır 1. oluyor, hakkı.

Yarışmanın kazananı ya mvö ya da Hadise demiştim, şarkı listeme bakınca şampiyon olmam imkansız ama en azından şimdilik finale oynamak istiyorum. :A Bundan önce 2 kez ilk haftadan elenmiş olan biriyle çeyrek finale çıkmak büyük bir başarı oldu benim için.
Şimdi dikkat ettim de yeni cümleye başlamak için bir nokta koydum o da şansıma öyle kullanıcı adı olan birisine denk gelmiş. :A :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Ahmed and Özgür
Şimdi dikkat ettim de yeni cümleye başlamak için bir nokta koydum o da şansıma öyle kullanıcı adı olan birisine denk gelmiş. :A :A
Sen bu yarışmada kendinde olamıyorsun bir türlü :A
------

Ona tam karar vermemiştim, en iddialı şarkılarımı öncesinde kullanmış olacaktım. :A Bu hafta elenmeseydim, yani bu şarkıyı daha önce kullansaydım finaldeydim ama bence. :A
Dedim zaten kendin ettin diye :A Senin amacın galiba kazanmaktan çok finaldi

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Ahmed and Angelica
MS'yi keşke Gunesin Oğlu burda olsa da o sunsa. Onun sunum zamanları en keyifli zamanlardı. Sıfır egoyla ve profesyonellikle devam ederdik. Ama biz de bu çağa denk geldik ne yazık ki. Gunesin Ogluuuuuu nirdesiijjnnn :F

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Dosi and Özgür
MS'yi keşke Gunesin Oğlu burda olsa da o sunsa. Onun sunum zamanları en keyifli zamanlardı. Sıfır egoyla ve profesyonellikle devam ederdik. Ama biz de bu çağa denk geldik ne yazık ki. Gunesin Ogluuuuuu nirdesiijjnnn :F
Onu hiç bilmiyorum ben ya bu programın sahibi var mı hiç :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
images.jpeg

Adeta küllerimizden tekrardan doğduk..
Sizlerin değerli oyları ile bu hafta ikinci sırada yer aldık...
2002 yılından günümüze ulaşan, Gamsız Hayat, şarkısının ne kadar güçlü olduğunu sizlerin değerli yürekleride kanıtlamış oldu.
Hepinize sonsuz teşekkürler. 🙏🙏🙏

Bu haftanın lideri baskındı, Eurovisionda gönüllülerin kazananı, harika bir şarkıydı @Ahmed cim gönülden tebrik ediyorum.

Ve sakin, naif, ruh dinlendiren şarkıların sahibi @Özgür üm,sayende Pinhani dinleyeceğim artık 🥰😁 Tebrik ediyorum seni 👌

Ve @denizz19 Dayıoğlu yaaa, okadar da yüksek verdim ama kurtaramadık seni.. Canın sağolsun, haftaya kıymetli yorum ve puanlarını bekliyorum 🥰🙏 Yaramızda Kalsın ki Vuracaktınnn beeeee...

@phoebebuffay Ben dahil, yarışmada çok kişiye fikir verdin, yeri geldi tatlı eleştirdin ama senin bu hatayı yapacağını tahmin etmedim. Bu şarkı ilk haftaların şarkısı bana göre ama canın sağolsun, gerçek hayatta daha başarılı olacağına eminim.

@kerem Sunumun için teşekkür ediyorum emeğine sağlık. @Emre Ozansoy yeni haftada başarılar diliyorum 🙏

@Yiğitt Hoşgeldin jüriye ☺️
@dreamy İsotum oylarını göremedim 🙄🥺
@Çiğdem Kız sincappp kurtardın son anda valla.

Herkese iyi geceler diliyorum, son 6 turunda görüşürüz 🧿🙏🧿​