İyi yaptın, bende nasıl sakinsin diye düşünüyorum halen.Ben havamı aldım.
Çok iyi gittiğim haftalarda bile düşük veriyordun sen. Bir de zamanında efsane dediğin gruba. Yazık...Herkes düşük veriyor sen sadece bana şarlıyorsun.
Ay yaparsan yap be ağzının payını vermeye hazırım.
Cidden sakinim, oynamıyorum. Sakin olmasam içimde bu kadar tutamam. Ama gülüyorum sürekli.İyi yaptın, bende nasıl sakinsin diye düşünüyorum halen.
Hangi açıdan güzeldi? Virüs olmadığı için mi?Her yıl birbirinden kötü geçtiği için her eski yıla hasretiz... Son yıllarda en çok 2019'u özlüyorum en güzel yılımdı galiba.
Şarkılarının hepsini sevmiyorum dedim sana.Çok iyi gittiğim haftalarda bile düşük veriyordun sen. Bir de zamanında efsane dediğin gruba. Yazık...
Moral bozmaya gerek yok tabi canım, yaşamaya devamŞaşırmadım sen olduğuna Finallik şarkıyla gelmişsin inşallah ileri haftalara da şarkın vardır.
Moral bozmasak mı ya daha genciz güzeliz toplarız.
Ben birkaç yıl önce iyi kullanıyordum son yıllarda öylesine takılmaya başladım zaten, hiç uğraşamam kendi hayat yoğunluğum bana yetiyor. Favorim sensin TV sayfalarında ona göre ilerle. Aman boşver MS'yi gelmişken en azından ara sıra yorumlarını da paylaş, mutlu oluyorum eski üyeleri görünce ve yorumlarına denk gelince.Neden kullanmıyorsun ki büyük hata. Güzel gidiyordun. MS ile alakası yok ben zaten MS için gelmiştim ama hayal kırıklığı oldu bu sezon.
Aşk, dostluk, eğlence her şeyiyle zirve bir yıldı benim için.Hangi açıdan güzeldi? Virüs olmadığı için mi?
İlk kez kullandım.@Yiğitt Oy niye kullanmıyorsun sen
Neye?Cidden sakinim, oynamıyorum. Sakin olmasam içimde bu kadar tutamam. Ama gülüyorum sürekli.
Hadi bakalım bekliyoruzFinal turlarınada hazırız @eskici
TV sayfalarında favorin olmama sevindim. Yani ben bunu beğendiyseniz RT yapın kafasında biri değilim zatenBen birkaç yıl önce iyi kullanıyordum son yıllarda öylesine takılmaya başladım zaten, hiç uğraşamam kendi hayat yoğunluğum bana yetiyor. Favorim sensin TV sayfalarında ona göre ilerle. Aman boşver MS'yi gelmişken en azından ara sıra yorumlarını da paylaş, mutlu oluyorum eski üyeleri görünce ve yorumlarına denk gelince.
Şom ağzım...@slhttnmtl ikimiz beraber eleneceğiz galiba. 😱
Kötü olan her şeye. Ya da yorumlara, anlayamadım.