Aklıma kötü şeyler geldiBizi ancak iki şey yıkar biri su diğeri de sabun boşver
Aklıma kötü şeyler geldiBizi ancak iki şey yıkar biri su diğeri de sabun boşver
Şaşırmadım sen olduğuna Finallik şarkıyla gelmişsin inşallah ileri haftalara da şarkın vardır.Aaa evet Canıma Minnet paylaşmıssın dedim içine doğmuş
Moral bozmasak mı ya daha genciz güzeliz toplarız.Hayatın da eski tadı yok artık
Beni Sen İnandır'ı erken kullandın cidden. Ben bu haftalarda kullanırdım sanırım. Ama aşırı iyi de gitmemişti sanırım? Ben de Daha Mutlu Olamam'ı 3-4 hafta erken kullansaydım keşke, tek pişmanlığım bu oldu.Sonradan kullanmadığıma pişman oldum açıkçası. İlk haftalardan kullamalıydım. Beni Sen İnandır ve İstanbul'da şarkılarını 2 ve 3. haftada harcadım resmen.
Sinirimi bozdun, tek tek açtığın erkek konularına girip nefret kusucam...Ay beter ol.
Final turlarınada hazırız @eskiciŞaşırmadım sen olduğuna Finallik şarkıyla gelmişsin inşallah ileri haftalara da şarkın vardır.
Moral bozmasak mı ya daha genciz güzeliz toplarız.
Herkes birbirine gönderme yapınca öyle sandım bunu daNe göndermesi be samimi olduğum kişilerden bahsediyorum yoksa bunun yüzünden kimseyle kavga etmedim şükür
Fesatlaşma Cidden forumdan gitme sakın ha sen de her MS dönemi sonunda bunu yapıyorsun. Yorumlarını okumayı seviyorum, artık Twitter kullanmıyorum bari buradaki konulardan da yorumlarını esirgeme de faydalanalım.Aklıma kötü şeyler geldi
Bu hafta beklentimizin üstünde bir kaos vardı, şükür ben daha bir şeylere bulaşmayanlardanımHerkes birbirine gönderme yapınca öyle sandım bunu da
Herkes düşük veriyor sen sadece bana şarlıyorsun.Sinirimi bozdun, tek tek açtığın erkek konularına girip nefret kusucam...
Vakit bulursun senHiçbir yere. Sadece foruma girecek kadar vaktim olmayacak.
Nasıl bulacağım?Vakit bulursun sen
Neden kullanmıyorsun ki büyük hata. Güzel gidiyordun. MS ile alakası yok ben zaten MS için gelmiştim ama hayal kırıklığı oldu bu sezon.Fesatlaşma Cidden forumdan gitme sakın ha sen de her MS dönemi sonunda bunu yapıyorsun. Yorumlarını okumayı seviyorum, artık Twitter kullanmıyorum bari buradaki konulardan da yorumlarını esirgeme de faydalanalım.
Ben havamı aldım.HANGİ 2 İSİM ELENECEK??? AZ SONRA!!!
- 4. Puan Durumu -
154 | maNga
144 | Candan Erçetin
138 | Tarkan
128 | Pinhani
118 | Serdar Ortaç
112 | Hadise
101 | Mor ve Ötesi
97 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.