Ne göndermesi be samimi olduğum kişilerden bahsediyorum yoksa bunun yüzünden kimseyle kavga etmedim şükürSen de başlama şimdi göndermelere
Ne göndermesi be samimi olduğum kişilerden bahsediyorum yoksa bunun yüzünden kimseyle kavga etmedim şükürSen de başlama şimdi göndermelere
En düşük 2.puanı vermişsin. Eleniyorum zaten, git başımdan...Bana bak 5 puan verdim çok bile verdim nankör kedi.
Bir şey değil sista.
Bizi ancak iki şey yıkar biri su diğeri de sabun boşver
Biz iyiyizde diğerlerini bilmiyorumPuanlar nasıl ilerliyor?
Hiçbir yere. Sadece foruma girecek kadar vaktim olmayacak.Sen nereye gidiyorsun
Sonradan kullanmadığıma pişman oldum açıkçası. İlk haftalardan kullamalıydım. Beni Sen İnandır ve İstanbul'da şarkılarını 2 ve 3. haftada harcadım resmen.Ortalarda kullanman gereken ve kötü gideceğini düşünmediğim bir şarkıydı bana göre. Aşk Bir Mevsim'in yerine kullanabilirdin.
Ay beter ol.En düşük 2.puanı vermişsin. Eleniyorum zaten, git başımdan...
Sen iyi verdin zaten teşekkürler. Ama kalan herkes kötü verdi. Ben sana ilk defa düşük vermek zorunda kaldım bu arada, kusura bakma. En sevdiğim şarkılarla gelinmiş hep.6 verdim ya 😱
Aaa evet Canıma Minnet paylaşmıssın dedim içine doğmuşSen kimle yarışıyorsun kesin Serdar Ortaç'tır, @Bully nin emanetine sahip çıkıyorsundur
Hayatın da eski tadı yok artıkŞimdi ayıp olmasın diye selam veriyoruz gibi. O dönem istekli heyecanlı girerdik şimdi alışkanlık olmuş ondan giriyoruz çok fark var. Doyduk artık...
Kınıyorum. Aman o günlerin hatrına zaten gram takmadım.Sen iyi verdin zaten teşekkürler. Ama kalan herkes kötü verdi. Ben sana ilk defa düşük vermek zorunda kaldım bu arada, kusura bakma. En sevdiğim şarkılarla gelinmiş hep.
Tam <3 bunluk bir puanlama.@Sherlock
8- Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
7- Pinhani - Ne Güzel Güldün
6- maNga - We Could Be The Same
5- Tarkan - Kış Güneşi
4- Candan Erçetin - Gamsız Hayat
3- Serdar Ortaç - Mesafe
2- Hadise - Sıfır Tolerans
1- Merve Özbey - Yaş Hikayesi