eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

@Ahmed
7p - Hadise (Resmen Hadise fanı olduğumu belli ediyorum bu yarışma ile. :A Amma bu sezon en tarzı bana uyan şarkılar çoğu zaman Hadise'de oluyor. Sıfır Tolerans ise çok ayrı bir levelde sevdiğim şarkısı. )

6p - Pinhani (Ergenliğimin şarkısı. Pinhani'yi bu şarkı ile tanışmıştım ve bence en iyi şarkıları bu. O d[nem depresyona giriyordum bu şarkı ile. :A )

5p - Mor ve Ötesi (Şarkıyı çok seviyorum, amma bu kliple ayrı bi şahlanmış. :A )

Bunun altındaki şarkılar normal haftada yüksek verebileceğim amma böyle bir haftada ve 7 şarkı üzerinden puanladığımda maalesef düşük kalan şarkılar. Hele Merve Özbeyin sevdiğim 2 şarkısından birisi bu, amma tarz olarak diğer şarkılar daha baskın benim zevkime göre. :(

4p - Serdar Ortaç
3p -Tarkan
2p -Candan Erçetin
1p -Merve Özbey
Queen's points. :bhr:

Yok artık :A @denizz19 @Tolstoyevski
Sırf birisi yapılan davranışın yanlış olduğunu söyledi diye böyle bir tavır sergilenmesi hoş olmamış.
Sunucu arkadaş ( @kerem ) hıncını bana destek verenlerden çıkarmaya çalışmış anlaşılan. @Cervantes mesajları görüp kararını verdiğinde ne öncesi nede sonrası kendisi ile olay ile alakalı hiç konuşmadım Dm'de. Onunla muhabbetlerim zaten genelde VMYM konusunda olmakta. Umarım onun gibi başta oy vermeyeceğim diyen @AteşBöceği 'ne de aynı tavrı göstermemiştir.
İnsanların kendi hür fikri vardır. En ufak işinize gelmeyen şeylerde bu tarz ithamlar çok kötü. Ha şaşırdım mı aslında hayır. Sonuçta eleştiriye açık birisi değil. Net bir şekilde şahit olduk geçen. Ben normalde konu hakkında konuşmazdım ama bu durum çirkin bir durum.
Yine etiket listesinde yokum ama oy vermiştim. Kabul etmeme gibi bir durumu olamaz onca olaylardan sonra.
İsminin konuda olmaması büyük fiyasko yine.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Ahmed
7p - Hadise (Resmen Hadise fanı olduğumu belli ediyorum bu yarışma ile. :A Amma bu sezon en tarzı bana uyan şarkılar çoğu zaman Hadise'de oluyor. Sıfır Tolerans ise çok ayrı bir levelde sevdiğim şarkısı. )

6p - Pinhani (Ergenliğimin şarkısı. Pinhani'yi bu şarkı ile tanışmıştım ve bence en iyi şarkıları bu. O d[nem depresyona giriyordum bu şarkı ile. :A )

5p - Mor ve Ötesi (Şarkıyı çok seviyorum, amma bu kliple ayrı bi şahlanmış. :A )

Bunun altındaki şarkılar normal haftada yüksek verebileceğim amma böyle bir haftada ve 7 şarkı üzerinden puanladığımda maalesef düşük kalan şarkılar. Hele Merve Özbeyin sevdiğim 2 şarkısından birisi bu, amma tarz olarak diğer şarkılar daha baskın benim zevkime göre. :(

4p - Serdar Ortaç
3p -Tarkan
2p -Candan Erçetin
1p -Merve Özbey
Hadise'yi güzel değerlendirdik baby. :Z Sevilmeyecek gibi mi. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Ahmed and kerem
Yaa pek dinlemediğim tarz olduğu için diğer şarkılar daha benlik olduğu için onlara yüksek veriyorum geri kalana da zorunlu 1 veriyorum.
Mor ve Ötesi de aynı tarz ama hep maNga 1.
Bu kadar 1 olması normal değil. Ama neyse. Umarım oy kullanmazsın yarı finalde falan.

• İlginç
Reactions: STAR
@S.G.A.T.
8. Candan Erçetin - Gamsız Hayat
7. Pinhani - Ne Güzel Güldün
6. Tarkan - Kış Güneşi

5. Serdar Ortaç - Mesafe

4. maNga - We Could Be The Same

3. Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam

2. Merve Özbey - Yaş Hikayesi
1. Hadise - Sıfır Tolerans
@S.G.A.T. Candan Sevgine Kurban 🙏❣️ Harikasın 🧿❣️