Küçüklüğüne ver cahıllığına ver @The_Erinch yoksa Candan Erçetin tarzını beğenmeyende ne bileyim 🤔Bakalım bu haftayı geçersem son 6 şarkıma ne kulp bulacaksın 🤷🤪🤪🤪🤪 @Zeyno
Küçüklüğüne ver cahıllığına ver @The_Erinch yoksa Candan Erçetin tarzını beğenmeyende ne bileyim 🤔Bakalım bu haftayı geçersem son 6 şarkıma ne kulp bulacaksın 🤷🤪🤪🤪🤪 @Zeyno
Rica ederim Deniz😊🤗@Mircan Saye harikasın canım çok teşekkür ederim.
Rica ederim @Çiğdem 🤗
Sen, ben, hepimiz canlandırırız.Ama bu hafta konu durgun gibi sanki
@Mircan Saye Yüreğine sağlık 🙏❣️Yok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz. @Çiğdem @Emre Ozansoy
------
@Mircan Saye
8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga
Puanlamamı yaptım. Kolay gelsin.
@xemrexxx Sevdiğine söylüyor beni @eskici @Maskeli Fedai@Çiğdem hiç öyle cadı olduğunı göstermiyor hiç
Sunucumuz @kerem'in oyları ile ilk ikili eleme haftasının sonuçlarını açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans.
8p) Mor ve Ötesi (Recaptaki klibi hiç beğenmedim ama şarkıya kıymak olmazdı şimdi. )
8p) Pinhani
8p) maNga
6p) Serdar Ortaç
6p) Hadise
4p) Candan Erçetin
4p) Merve Özbey
4p) Tarkan
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
HERKES HAZIRSA BAŞLIYORUZ!
@Emre Ozansoy
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Candan Erçetin'in duygu ve düşünceleri çok iyi bir şekilde anlattığı parça olmuş yine. Kırmızı Oda'da dinlemiştim ilk kez bende. )
8 puan Hadise - Sıfır Tolerans
7 puan Serdar Ortaç - Mesafe
6 puan Tarkan - Kış Güneşi
5 puan maNga - We Could Be The Same (Yabancı şarkı normalde sevmem, ama bir kaç kez tamamını dinleyince hoş gelmeye başladı.)
5 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün
3 puan mor ve ötesi - Daha Mutlu Olamam (Bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum, ama pek sevemedim.)
3 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi
@BARON男爵
8.Hadise - Sıfır Tolerans(söz verdiğim gibi)
7.maNga - We Could Be The Same(normal şartlarda 1 olurdu)
6.Candan Erçetin - Gamsız Hayat
5.Serdar Ortaç - Mesafe
4.Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
3.Pinhani - Ne Güzel Güldün
2.Merve Özbey - Yaş Hikayesi
1.Tarkan - Kış Güneşi(4 verecektim ama zaten olmamış diyeceksin en azından hakedeyim dedim)
@kerem @Emre Ozansoy @BARON男爵 çok iyi. teşekkürler aşkolarYok benim gelmemle beraber 20:00'a çekildi. Yoksa sonuç açıklarken oy gönderen oluyor, napacağımızı şaşırıyoruz. @Çiğdem @Emre Ozansoy
------
@Mircan Saye
8 puan - Hadise
7 puan - Merve Özbey
6 puan - Candan Erçetin
5 puan - Tarkan
4 puan - Serdar Ortaç
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga
Puanlamamı yaptım. Kolay gelsin.
Rica ederim abi. 😊🖐🖐@Mircan Saye Yüreğine sağlık 🙏❣️
Elimizden geleni yapacağızSen, ben, hepimiz canlandırırız.
Rica ederim.@kerem @Emre Ozansoy @BARON男爵 çok iyi. teşekkürler aşkolar
@Mircan Saye kesintisiz olarak, kesintisiz olarak her hafta 1.
Noldu ya bu kadar mı sevmiyorsun?
Oylarını her hafta eksik etmediğin için asıl biz sana teşekkür ediyoruz.Rica ederim abi. 😊🖐🖐
Çok sever seni
Rica ederim. Erken kullandın bence. Koskoca Eurovision şarkısı sonuçta, gelecek haftalar ararsın artık.@kerem @Emre Ozansoy @BARON男爵 çok iyi. teşekkürler aşkolar
@Mircan Saye kesintisiz olarak, kesintisiz olarak her hafta 1.
Noldu ya bu kadar mı sevmiyorsun?
Ben eleneceğim için matem havası var konuda.Ama bu hafta konu durgun gibi sanki