Ben uzun süre sonra voleybol maçı izledim kaybetti namağlup takım benim gibi olmazsın en azından bu beklenen durumİlk oyumla uğursuz gelmem inşallah.
7 dakika sonra başlıyoruz!
Hoşgeldin. Sonuçlar hazır birazdan başlıyoruz. @Emre Ozansoy
Hoşgeldin.Herkese başarılar dilerim
Cuma olursa gelirim demiştim
Gitmeye çok meraklısın sanırım. Öyle bir duyum aldım.Popülariteden yana tercihimi yaptım ama foruma çok hitap etmedi sanırım. Konserlerinde millet coşarak bağıra çağıra söylüyordu.
Eurovision şarkıları ya da önceki 2 haftada kullandığım Oyunbozan veya Araf'ı bu haftaya bıraksam sorunsuz atlatırdım sanırım geceyi.
------
O şarkının sondan 2.olmasına ben de çok şaşırmıştım.
Teşekkür ederim. Bugünü de atlattık mı yarınki program @Emre Ozansoy'un sunumuyla gelecektir.Kolay geldin @kerem @Emre Ozansoy ❤
Gidiyorum zaten, hislerimin bir önemi kalmadı artık.Gitmeye çok meraklısın sanırım. Öyle bir duyum aldım.
Bundan sonra herkes ikili ikili elenecek. Zorlu haftalardayız gerçekten...Oylarımı kullandım, harika şarkı seçimleri yapılmış gerçekten. İlk ikiyi ve son ikiyi çok rahat belirledim, sonrası biraz zorlama oldu.
Merve Özbey riskli bir şarkı seçmiş bence, rakipleri görünce bir elenebilirsin düşüncesi gelmedi değil. @denizz19
Bu hafta biraz zor takip edebilir.
Neden bu kadar karamsarsın?Gidiyorum zaten, hislerimin bir önemi kalmadı artık.
Gerek görmedim ama sorayım bari. Nasıl buldun?Bugün şarkılarla ilgili anket açılmamış
Geldim 🥰
Kendimi önceden alıştırıp/kabullenip geldim işte. Senin cevaplarından da belli zaten elendiğim.Neden bu kadar karamsarsın?
@Emre Ozansoy da gelmeyeceğine dahil bişiler analtıyorduGeldim 🥰