Sanırım unutmuşum. Hemen gönderiyorum.Bana recap gelmedi, vakit varsa yollarsan kullanmak isterim cano @kerem
Sanırım unutmuşum. Hemen gönderiyorum.Bana recap gelmedi, vakit varsa yollarsan kullanmak isterim cano @kerem
Eletecek bir şarkı mı, çok iyiydi bence de benim zevklerim genelde uyuşmuyor burayla.Bugün eleneneceğimi düşünüyorum. En bomba şarkılarımı çeyrek ve yarı finale saklamıştım ama hayırlısı artık.
Ben de anlamadım ki. En popüler ve sevilen şarkılarından biri, geçen sene Spotify'da en çok dinlenenlerde aylarca en üst sıralarda kaldı. Ama burada kötü yorumlar aldı hep. İyi gitmeyeceğini düşünüyorum.Eletecek bir şarkı mı, çok iyiydi bence de benim zevklerim genelde uyuşmuyor burayla.
Bu şarkıyı bence daha önceki turlarda kullanmalıydınSen de mi beğenmedin şarkımı?
Seni anlıyorum, vakti zamanında Deli Oğlan'ı bile bekleyen bir kitle olmasına rağmen sondan 2. yapmışlardı.Ben de anlamadım ki. En popüler ve sevilen şarkılarından biri, geçen sene Spotify'da en çok dinlenenlerde aylarca en üst sıralarda kaldı. Ama burada kötü yorumlar aldı hep. İyi gitmeyeceğini düşünüyorum.
Popülariteden yana tercihimi yaptım ama foruma çok hitap etmedi sanırım. Konserlerinde millet coşarak bağıra çağıra söylüyordu.Bu şarkıyı bence daha önceki turlarda kullanmalıydın
O şarkının sondan 2.olmasına ben de çok şaşırmıştım.Seni anlıyorum, vakti zamanında Deli Oğlan'ı bile bekleyen bir kitle olmasına rağmen sondan 2. yapmışlardı.
Hadise'nin tek şoku o zaten.Popülariteden yana tercihimi yaptım ama foruma çok hitap etmedi sanırım. Konserlerinde millet coşarak bağıra çağıra söylüyordu.
Eurovision şarkıları ya da önceki 2 haftada kullandığım Oyunbozan veya Araf'ı bu haftaya bıraksam sorunsuz atlatırdım sanırım geceyi.
------
O şarkının sondan 2.olmasına ben de çok şaşırmıştım.
Bugün benimle birlikte elenip en büyük şokunu yaşamayasın.Hadise'nin tek şoku o zaten.
Açma şom ağzını, birimiz kalacak bu yarışmada.Bugün benimle birlikte elenip en büyük şokunu yaşamayasın.
Kendin diyorsun onları kullansam rahattı bence de şarkı kötü değil ama bu turluk değildi bencePopülariteden yana tercihimi yaptım ama foruma çok hitap etmedi sanırım. Konserlerinde millet coşarak bağıra çağıra söylüyordu.
Eurovision şarkıları ya da önceki 2 haftada kullandığım Oyunbozan veya Araf'ı bu haftaya bıraksam sorunsuz atlatırdım sanırım geceyi.
------
O şarkının sondan 2.olmasına ben de çok şaşırmıştım.
Merve Özbey her hafta potada alışkındır oOylarımı kullandım, harika şarkı seçimleri yapılmış gerçekten. İlk ikiyi ve son ikiyi çok rahat belirledim, sonrası biraz zorlama oldu.
Merve Özbey riskli bir şarkı seçmiş bence, rakipleri görünce bir elenebilirsin düşüncesi gelmedi değil. @denizz19
Yok işte, ilk başta bu şarkının daha iyi gideceğini düşünüyordum ama beklediğimden kötü tepkiler aldım. 2 hafta daha fazla kalabilmek için sonradan şarkımı da değiştirmek istemedim.Kendin diyorsun onları kullansam rahattı bence de şarkı kötü değil ama bu turluk değildi bence
İkili elemede sıkıntı bu hafta o zaman.Merve Özbey her hafta potada alışkındır o
Açılış cümlemizi yaptık abicim.40 dayanacağız sanırım, şimdiden kolaylıklar dilerim @kerem ,
Bakalım yarışmayı nasıl açacaksın 🤭🤭
Açılış cümlen önemli 😁
Peki puanı görünce kızmazsın o haldeYok işte, ilk başta bu şarkının daha iyi gideceğini düşünüyordum ama beklediğimden kötü tepkiler aldım. 2 hafta daha fazla kalabilmek için sonradan şarkımı da değiştirmek istemedim.
Evet sıkıntılı her hafta sıkıntılı @denizz19İkili elemede sıkıntı bu hafta o zaman.