Yav olmadı öyle bir şey abartıyorlar.
Yav olmadı öyle bir şey abartıyorlar.
Senin gibi çirkin bu da.
Hızlı zamanlarımız. Başka türlü o tarz fotolara ulaşmayı bilmiyordum ve forumu kullanıyordum ciddi ciddi. @cevaa sağ olsun hakkı ödenmez.Ben de yapıyordum ya @HeisenBerg de çok yapardı sklgjklskgjklskl
Cevaa tam bir öğretmen yaaHızlı zamanlarımız. Başka türlü o tarz fotolara ulaşmayı bilmiyordum ve forumu kullanıyordum ciddi ciddi. @cevaa sağ olsun hakkı ödenmez.
Ortalığı karıştırma sende.
Yürümüyorum, koşuyorum.
Bunları ben yazdım tabi demi @xdragxx @Tolstoyevskiİstediğimi elde etmemle meşhurumdur ben.
Oldu oldu alıntı bile yaptım konuda bak
Hüç üşenmedin mi gerçekten bunları bulmaya.Bunları ben yazdım tabi demi @xdragxx @Tolstoyevski
Bir ara dozu kaçırmıştı o kim hatırlamıyorum ama biri çıkışmıştı ona savunmuştuk biz de @cevaa'yı. Savunmada şuydu görmek istemiyorsan girme konuya. Daha iyi savunma yok.Cevaa tam bir öğretmen yaa
11-12 yaşındaki çocuğun bile duasını almış baksana Ama her türlü konuyu açıyordu kral cidden. Ramazan falan da dinlemiyordu..
Irmak Arıcı'ya da çirkin demezsin be, o kadar da değil. 😡😡Senin gibi çirkin bu da.
Ayrıca yok öyle bir şey!
Öyle yahuuu dini forum sanki çıplak foto olmadığı sürece sıkıntı yokBir ara dozu kaçırmıştı o kim hatırlamıyorum ama biri çıkışmıştı ona savunmuştuk biz de @cevaa'yı. Savunmada şuydu görmek istemiyorsan girme konuya. Daha iyi savunma yok.
Tanımıyorum kendisini, tanımak da istemem. Güzele güzel derim ama maalesef bu kadın out.Irmak Arıcı'ya da çirkin demezsin be, o kadar da değil. 😡😡
Ben burada çok ciddiydim tabi Üşenecek bir şey yok direkt aklımdaydı kendim yarıştığım içinde buldumHüç üşenmedin mi gerçekten bunları bulmaya.
Goy goy olsun diye yazılmış şeyler hepsi.
Cevaa tam bir öğretmen yaa
11-12 yaşındaki çocuğun bile duasını almış baksana Ama her türlü konuyu açıyordu kral cidden. Ramazan falan da dinlemiyordu..
Orasını bilemem artık ama ben değildim, olmayacak bir hayalin peşinden koşacak değilim.Ben burada çok ciddiydim tabi Üşenecek bir şey yok direkt aklımdaydı kendim yarıştığım içinde buldum
Laik bir forumuz Direkt böyle şeylerde böyle yazıyorlar yaÖyle yahuuu dini forum sanki çıplak foto olmadığı sürece sıkıntı yok
Öyleydi özellikle 2011 döneminde yapma hacı oruç sakata girecek şimdi dediğim çok oluyordu skljgksklgksKahkaha attirdi bu yorum ama cidden öyleydi.
Erkeklerin üstsüz kaslı kaslı fotolarını paylaşırlarken iyiLaik bir forumuz Direkt böyle şeylerde böyle yazıyorlar ya
Senin gibi bir kadın düşmanının herhangi bir kadına "güzel" demesi... Görmeden inanmam...Tanımıyorum kendisini, tanımak da istemem. Güzele güzel derim ama maalesef bu kadın out.
Forumda bilir herkes yorumlarımdan. Var yani sen görmediysen o senin sorunun.Senin gibi bir kadın düşmanının herhangi bir kadına "güzel" demesi... Görmeden inanmam...
Ciddi anlamda şaşırttı...@phoebebuffay sen de demek… vay be…
O kadarİstediği kadar hayır desin sırf o istiyor diye erkekleri falan oylamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Oylamayıııııııııııııııııııııııııııııııııız
Sanatsal demek, biz demek... Nerde sanat orada biz...Biz daha sanatsal bir etkinlik icra etmiş olacağız, sizin dediğiniz ise daha odunsal ve kaba saba bir şey
Hangi konu?Onun bir ara eski açtığı konuyu gördüm fenaydı
Videodaki Ulvi sensin...