2021 Fav10 Miss Turkey 2021 Mini Etkinliği Başlıyor

Fav10 Miss Turkey 2021'in Belirleneceği Konularda Etiket Listesinde Yer Almak İstiyor Musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hızlı zamanlarımız. :A Başka türlü o tarz fotolara ulaşmayı bilmiyordum ve forumu kullanıyordum ciddi ciddi. @cevaa sağ olsun hakkı ödenmez. :A
Cevaa tam bir öğretmen yaa :A
11-12 yaşındaki çocuğun bile duasını almış baksana :A Ama her türlü konuyu açıyordu kral cidden. Ramazan falan da dinlemiyordu..

Ortalığı karıştırma sende. :A
Yürümüyorum, koşuyorum. :A

İstediğimi elde etmemle meşhurumdur ben. :A
Bunları ben yazdım tabi demi :A @xdragxx @Tolstoyevski
------

@serhatt'ın @xdragxx'e yürüdüğünü öğrenince benim sıfat:

Ekli dosyayı görüntüle 108558
Oldu oldu alıntı bile yaptım konuda bak :A

Cevaa tam bir öğretmen yaa :A
11-12 yaşındaki çocuğun bile duasını almış baksana :A Ama her türlü konuyu açıyordu kral cidden. Ramazan falan da dinlemiyordu..
Bir ara dozu kaçırmıştı o kim hatırlamıyorum ama biri çıkışmıştı ona savunmuştuk biz de @cevaa'yı. Savunmada şuydu görmek istemiyorsan girme konuya. :A Daha iyi savunma yok. :A

Bir ara dozu kaçırmıştı o kim hatırlamıyorum ama biri çıkışmıştı ona savunmuştuk biz de @cevaa'yı. Savunmada şuydu görmek istemiyorsan girme konuya. :A Daha iyi savunma yok. :A
Öyle yahuuu dini forum sanki çıplak foto olmadığı sürece sıkıntı yok :A

İstediği kadar hayır desin sırf o istiyor diye erkekleri falan oylamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Oylamayıııııııııııııııııııııııııııııııııız
O kadar
Biz daha sanatsal bir etkinlik icra etmiş olacağız, sizin dediğiniz ise daha odunsal ve kaba saba bir şey :A
Sanatsal demek, biz demek... :A Nerde sanat orada biz...
Onun bir ara eski açtığı konuyu gördüm fenaydı :F
Hangi konu?
Canın sıkıldığı zaman bak çok fena cidden skjlgjlsljkl

@cevaa forumdan gidince biz heterolar...
Videodaki Ulvi sensin... :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...