Geçmiş olsun. Umarım geçeriyi sen den naber dişim ağrıyor off
Yarın yarışma sırası sende. Müsaitmisin? Kaçta gelirsin?
Geçmiş olsun. Umarım geçeriyi sen den naber dişim ağrıyor off
Saol tesekurler bendemi yarın müsaitim.Saat kaçta 8.30 9 gibi olurGeçmiş olsun. Umarım geçer
Yarın yarışma sırası sende. Müsaitmisin? Kaçta gelirsin?
Tamam ozaman ben 20.30 yazayım başlığa. Muhakkak gelSaol tesekurler bendemi yarın müsaitim.Saat kaçta 8.30 9 gibi olur
tm gelirim okTamam ozaman ben 20.30 yazayım başlığa. Muhakkak gel
Geçmiş olsun. Tez zamanda geçer inşallah.iyi sen den naber dişim ağrıyor off
Saol tesekurler kardeşim dişhekimine gitcem saolGeçmiş olsun. Tez zamanda geçer inşallah.
Saol tesekurler kardeşim dişhekimine gitcem saol
saol abla tesekurler ablaGeçmiş olsun ablam
Umarım yine kutusunda kırmızı denk gelirde gerek kalmaz yakmanızahayırlı olsun @Doğan seni @Cervantes ile yakmamaya deneyeceğiz
saol kardeşlim tesekkurler .Hadi bakam hayırlısı olsunhayırlı olsun @Doğan seni @Cervantes ile yakmamaya deneyeceğiz
Neden çoğul konuştun, ne zaman yaktığımı gördün? @BARON男爵Umarım yine kutusunda kırmızı denk gelirde gerek kalmaz yakmanıza
Ben yarışmacıları yakan @Mircan Saye 'yi kattım sayılır orda seni alıntı etmedim ve etikette. Yani sana değildi @BARON男爵Neden çoğul konuştun, ne zaman yaktığımı gördün? @BARON男爵
Cidden @Mircan Saye son zamanların yakma konusunda en favorisi.Ben yarışmacıları yakan @Mircan Saye 'yi kattım sayılır orda seni alıntı etmedim ve etikette. Yani sana değildi @BARON男爵
bizi ekmeğimizden etmek istiyorCidden @Mircan Saye son zamanların yakma konusunda en favorisi.
Bizi derken hangi bizi @Cervantes 'i katmabizi ekmeğimizden etmek istiyor
Hamdi 'nin yanından ayrılmıyormuş. 1 numaralı adamı oldu diyorlar.bizi ekmeğimizden etmek istiyor
Cidden hem kendi yakıyor, hem de arada beni de katıyor.Bizi derken hangi bizi @Cervantes 'i katma
benim kutum insanları yaktı ama ben onlara hep 500k giden yolu gösterdimBizi derken hangi bizi @Cervantes 'i katma
Harcandık o kadar yardım ettik daha iyisi gelince hemen kenara atıldık tam bir Sith metodu(eğer Star Wars izlediysen anlarsın)Hamdi 'nin yanından ayrılmıyormuş. 1 numaralı adamı oldu diyorlar.
------
İzlemedim ve anlamadım. İzleyen varsa acaba şair burada ne demek istemiş?benim kutum insanları yaktı ama ben onlara hep 500k giden yolu gösterdim
Harcandık o kadar yardım ettik daha iyisi gelince hemen kenara atıldık tam bir Sith metodu(eğer Star Wars izlediysen anlarsın)
Yapma Hamdi 'yi yalnız bırakamazsın.Ya ben nacizane düşüncelerimi artık paylaşmyacağım. Bir de adımı yakana çıkartmışlar. Aşk olsun kimi yakmışım!😌😔😔😔😪
Bakın siz görün ben fikrimi söylemediğim zamanlarda yarışmacılar en fazla 750 tl kazanacak.😄😄😁😁😁😆