ÖlmezsseM görüşecez kardeşim inş Yarına az kaldıTamamdır kardeşim yarın bu konuda görüşürüz o zaman
ÖlmezsseM görüşecez kardeşim inş Yarına az kaldıTamamdır kardeşim yarın bu konuda görüşürüz o zaman
Hadi bakalım. İlk önce @Doğan 'ı yakmanı bekliyoruzŞaka yaptım tabiki fikirlerimi paylaşacağım. Yarışmacıları yakmaya geliyorum. Korkun benden.😄😁😁😆 @Cervantes @Dosi @xdragxx
En son pazardı sanki ama iyidir cumarteside eğer evde isem cuma ve cumartesileri geç 'balkabağına' dönüyor arabam kalabiliyorum sonlara @TolstoyevskiUygundur..
@Sherlock kardeşim beni yakmaz
O da sen gibi herkesi yaktı @Gerekli24 'ü hariç ama o da boşa gitti@Sherlock kardeşim beni yakmaz
Dur bakam akşama görem bakam yakcak mı?O da sen gibi herkesi yaktı @Gerekli24 'ü hariç ama o da boşa gitti
Ne fotosu.Fotograf yayinlarsan beni etiketle @Doğan
Dolaşıyordum kaldırdım İstemiyorum.Başka foto koycam
Ne fotosu?Seni seçersem etiketlerim
Anladım koymıcam fotomuAykut yaristiginda kendi fotosunu yayinlamisti da. belki sende yayinlarsin.
Başka foto koydum.Semde kemdi foronu koyAnladım koymıcam fotomu
foto değiştirdim
Bunu sevmedim alışmıştık diğerineAnladım koymıcam fotomu
------
Başka foto koydum.Semde kemdi foronu koy
------
foto değiştirdim
1 hafta kullanam.Değiştirirm belkiBunu sevmedim alışmıştık diğerine
Oysaki @Sherlock bana hep düşük açacak biri gibi geliyorO da sen gibi herkesi yaktı @Gerekli24 'ü hariç ama o da boşa gitti
Düşük açtığı çok ama kutum kesinlikle kırmızı deyip sonlara bıraktı millet ve yaktı nezaman kırmızı dese de tersi oluyor. İlk kez sende yakmadıOysaki @Sherlock bana hep düşük açacak biri gibi geliyor
Hisleri ters deseneDüşük açtığı çok ama kutum kesinlikle kırmızı deyip sonlara bıraktı millet ve yaktı nezaman kırmızı dese de tersi oluyor. İlk kez sende yakmadı
@Mircan Saye gibiHisleri ters desene
Ya şaka gibi VMYM da