Güncel müziği takip etmeyen onlarca kişi var işte. Klipsiz olduğu için de sandığın kadar parlamamıştır ama şarkı güzel gerçekten.İmkanı yok 1 yıldır çok popüler bu şarkı.
Güncel müziği takip etmeyen onlarca kişi var işte. Klipsiz olduğu için de sandığın kadar parlamamıştır ama şarkı güzel gerçekten.İmkanı yok 1 yıldır çok popüler bu şarkı.
Forum yine zevksizBu yenilenen forumdada bir denesek Mustiyle @eskici @Maskeli Fedai
@Zeyno Şşıartmaz abicim @The_Erinch@Zeyno
9 puan Candan Erçetin - Elbette
8 puan Pinhani - Dünyadan Uzak
7 puan maNga - Cevapsız Sorular
6 puan Serdar Ortaç - Şeytan
5 puan Mor ve Ötesi - Araf
4 puan Tarkan - Şıkıdım
3 puan Merve Özbey - Duman
2 puan Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
1 puan Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum
------
Bugünkü puanlar nasıl?
Bende severim aslında ama forumu kestirmek lazım. Kupa Kızı bu şarkıdan çok daha popüler mesela.Hak ettiğini alamıyor bence bu parça diye düşünüyorum.
@Zeyno
9 puan Candan Erçetin - Elbette
8 puan Pinhani - Dünyadan Uzak
7 puan maNga - Cevapsız Sorular
6 puan Serdar Ortaç - Şeytan
5 puan Mor ve Ötesi - Araf
4 puan Tarkan - Şıkıdım
3 puan Merve Özbey - Duman
2 puan Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
1 puan Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum
------
Bugünkü puanlar nasıl?
Forumu kestirmek mümkün değilBende severim aslında ama forumu kestirmek lazım. Kupa Kızı bu şarkıdan çok daha popüler mesela.
12. Sezonu öyle yapmayı düşünüyorum. Seninde yerin hazır. Sıla'nın da dokunulmazlığı kalkacak bu arada. Sıla hegemonyasına son veriyoruz. @denizz19Bu yenilenen forumdada bir denesek Mustiyle @eskici @Maskeli Fedai
7.Candan Erçetin - Elbette@BARON男爵
9.Pinhani - Dünyadan Uzak
8.maNga - Cevapsız Sorular
7.Candan Erçetin - Elbette
6.Mor ve Ötesi - Araf
5.Serdar Ortaç - Şeytan
4.Tarkan - Şıkıdım
3.Merve Özbey - Duman
2.Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
1.Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Denıııızzz niye böyle yapıyon aşk olsun beni nasıl görmezden gelirsin
Hazırız12. Sezonu öyle yapmayı düşünüyorum. Seninde yerin hazır. Sıla'nın da dokunulmazlığı kalkacak bu arada. Sıla hegemonyasına son veriyoruz. @denizz19
Tanımadığın şarkıcıyla MS'ye mi katıldın? Neden ki?Biliyor musun yoksa?
Ben de bir hafta önce tanıdım ilk, @Çiğdem katıl diye ısrar etti ben de onla katıldım elendim
Bana hiçbir yararin yok ne yanıt vereyim .ssDenıııızzz niye böyle yapıyon aşk olsun