Senin puan alman tamamen diğerlerinin ne kadar kötü olmasına bağlıAz ne kelime Serdara hep kırpıyorlar![]()
![]()
Ama özellikle @XanTier gibi jurilerimizden mesala 3 koparmak bile tamam diyebiliyoruz![]()
![]()
![]()
Senin puan alman tamamen diğerlerinin ne kadar kötü olmasına bağlıAz ne kelime Serdara hep kırpıyorlar![]()
![]()
Ama özellikle @XanTier gibi jurilerimizden mesala 3 koparmak bile tamam diyebiliyoruz![]()
![]()
![]()
Öyle dediğime bakma sen.Umursamazlık![]()
Eleniyor musun yoksa@Zeyno seni de Tarkan’ın kalelerinden biri olarak görüyordum bu puana çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası 90’lar müziğini seviyordun![]()
Senin de bana yok ama ben yazıyorum .ssBana hiçbir yararin yok ne yanıt vereyim .ss
9 üzerinden 4 ü beğenmemek üzücü Tols..@Zeyno seni de Tarkan’ın kalelerinden biri olarak görüyordum bu puana çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası 90’lar müziğini seviyordun![]()
Verdiğim puanları görmedin herhalde, senin de böyle puan vermen lazım@XanTier seni azıcık zevk sahibi biri sanmıştım ama yanılttın..ss
Seni kaale alıyorum yetmez miSenin de bana yok ama ben yazıyorum .ss![]()
Neye bakayımÖyle dediğime bakma sen.![]()
Enteresan bir durum işte
Nazar etme ne olur çalışsın senin jokeri olduğun grubunda olurJokerin geldi yine abicim sevinebilirsin.@Zeyno
Sıla tekrar 1. olmaz söyleyeyim.Hazırız![]()
3 gayet ortalama bir puan @Ahmed cim; 8 üzerinden bakıldığında; artık her puan çok kıymetli kardeşim.@Ahmed
8p - Hadise (Sıfır Tolerans ve bu şarkı benim en favori şarkılarım Hadise'de.)
7p - Pinhani (Uzun zaman sonra Pinhani'yi çok beğendim.)
6p - Mor ve Ötesi (Normal haftada tam verebilirdim amma çok zorlu hafta.)
5p - Tarkan (Tarkan denince şahsen benim için ilk akla gelen şarkı bu amma üsttekilerden bir tık zayıf kaldı.)
4p - Serdar Ortaç (Gerçekten çok güzel şarkı amma çok zorlu hafta çok, ilk defa Serdar baya düşük oldu bu hafta.)
3p - Candar Erçetin (Candan'ı asla yükseltemiyorum son haftalarda, bir de 8 puan üzerinden oy verince başka çarem kalmıyor napim.)
2p - Merve Özbey (Önceki haftalarda olsa çok kolay ilk 3e sokacağım şarkı ama bu hafta bence üsttekilere göre zayıf kalıyor zevkime göre.)
1p - Teoman (Gerçekten bu hafta için çok zayıf kaldı benim zevkime göre, çok özür dilerim.)
Öyle bir anlık gazTanımadığın şarkıcıyla MS'ye mi katıldın? Neden ki?![]()