İrlanda Sinovac kanunu bu @Çiğdem
Ama olacam yeni yıldaİrlanda Sinovac kanunu bu @Çiğdem
İrlanda 2 Biontech istiyor 2 sinovac olanlara yurt dışı İçin yoksa yine karantinaAma olacam yeni yılda
Artık görmezden geleceğim.
Aaa millet gelişir dış ülkede bizim ki gerilemiş.İrlandaya gitmiş pis pis şeyler öğrenmiş Şöyle güzel avrupa ülkelerine gönderelim oralarda doğru düzgün şeyler örensin @serhatt
Sinovac kanunu İrlandadanın ben istediğimden yazmıyorum Sinovac olmasaydı Biontech olsaydı kendi kendini yaktı @serhatt Karadeniz erkekleri gelenekseldir oyüzden mrna aşısı yeni bir şey olunca istemedi ama virüs Çin’den geldi diye kabul etmiyor Avrupa bir tek İrlanda o da 14 gün karantina birde o menüleri yiyorsun @serhattArtık görmezden geleceğim.
------
Aaa millet gelişir dış ülkede bizim ki gerilemiş.
Ben dururken @eskici yemez o döneri kıyamaz bana verir.
Karantinaya girmiyorsun orda Biontech olanlar ama 2 sinovac olanlar artı bir Biontech olsa bile 14 gün karantina yurt dışı İçin 2 Biontech @Çiğdem kendini yaktıKeşke bizde de öyle olsa.
Belki de babası sebep olmuştur evet.Babası korkutmuş olabilir Biontechle ilgili yeni bir aşı ya mrna
Karadenizli erkekler eski tarzdır benim liseden arkadaşımın eşi ikiside Karadenizli Trabzonlu ve Samsunlu Samsun bu konuda daha modern kızları @serhatt
Ziyafet diye getirdiği şeylere baksana @pompy
Ben güzel şeyler yiyebiliyormuşum
Aşı olduysan sen de yersin zatenBen dururken @eskici yemez o döneri kıyamaz bana verir.
Oldum, sen ne ara oldun ikisini de?Ben güzel şeyler yiyebiliyormuşum
------
Aşı olduysan sen de yersin zaten
2018-2019 Philip çocuğun yardımcısı da Ersun Yanal’ın yardımcısı olarak getirebilirdik Stephen O donneli @eskiciBen güzel şeyler yiyebiliyormuşum
------
Aşı olduysan sen de yersin zaten
Oldu birazOldum, sen ne ara oldun ikisini de?
Şu an durumumuz iyi reyiz2018-2019 Philip çocuğun yardımcısı da Ersun Yanal’ın yardımcısı olarak getirebilirdik Stephen O donneli @eskici
Sinsi. .ssOldu biraz
Şu an durumumuz iyi reyiz