Yahu büyük ödülü senle beraber 3 kişi aldı da ilk defa birisi son 5'e full kırmızıyla gittiBeni niye geçiyor büyük ödülü aldım ben
Yahu büyük ödülü senle beraber 3 kişi aldı da ilk defa birisi son 5'e full kırmızıyla gittiBeni niye geçiyor büyük ödülü aldım ben
Yahu büyük ödülü senle beraber 3 kişi aldı da ilk defa birisi son 5'e full kırmızıyla gitti
Ne zamana düşünüyorsunuzVMYM tarihinde bir ilktir galiba böyle bir olay
Bu arada @Gerekli24 naber
Yarın?Ne zamana düşünüyorsunuz
Hangi saat misal? @xdragxx aktifken sen yoksun, sen aktifken o bari bir saat alayım senden sonra ortalama olur o saatler
Akşam konusunda yemek sıkıntı oluyor hem de MS ile çakışma söz konusu gündüz olma şansı var mı 15.30 gibi mesela.Hangi saat misal? @xdragxx aktifken sen yoksun, sen aktifken o bari bir saat alayım senden sonra ortalama olur o saatler
Gündüz o vakitlerde hiç yapmadık ve aktiflik konusuda sıkıntılı bir durum. 20.00 civari genelde yapıyoruz. @xdragxx aktif olunca kendi aranızda çözersinizAkşam konusunda yemek sıkıntı oluyor hem de MS ile çakışma söz konusu gündüz olma şansı var mı 15.30 gibi mesela.
VMYM tarihinde bir ilktir galiba böyle bir olay
Bu arada @Gerekli24 naber
Ben genelde 20 19 civarlarında yemek yiyorum da ondan sıkıntı oluyor. 21 de diyebilirim MS ile çakışıyor geç demezseniz.Gündüz o vakitlerde hiç yapmadık ve aktiflik konusuda sıkıntılı bir durum. 20.00 civari genelde yapıyoruz. @xdragxx aktif olunca kendi aranızda çözersiniz
MS'de yarışıyor mu Gerekli24 @Dosi hiç bilmiyorum ben.Ben genelde 20 19 civarlarında yemek yiyorum da ondan sıkıntı oluyor. 21 de diyebilirim MS ile çakışıyor geç demezseniz.
Kurallık bir şey yok ben sana anlattım tamamen kendi hatanHerkese topluca teşekkür ederim Kuralları tam bilseydim 500.000 de alırdım ama bu da fena para değil
Yok ben gibi jüri sadece @Gerekli24MS'de yarışıyor mu Gerekli24 @Dosi hiç bilmiyorum ben.
Eee o zaman bizim çakışmayla bir işimiz yok ki bize neYok ben gibi jüri sadece @Gerekli24
21 mi olacak peki?Eee o zaman bizim çakışmayla bir işimiz yok ki bize ne
21 öncesi sıkıntı diyor galiba yemek falan demiş21 mi olacak peki?
Ben ortasına yetişirim o durumda gibi
Yarın çok sıcak olacak burası. Ben de dışarda olurum gibi. Bakalım kaçta eve gelirim21 öncesi sıkıntı diyor galiba yemek falan demiş
Bura da sıcak maalesef..Yarın çok sıcak olacak burası. Ben de dışarda olurum gibi. Bakalım kaçta eve gelirim
Sizde normal. Bizim bura bugünde sıcak ama çıkmadım. 3-4 gündür yağmurluk mont ile çıktık. Yarına yaz havası yaşarız. Gerçi tüm hafta öyle olacak.Bura da sıcak maalesef..