Ben hep bardağın boş tarafından bakarım.Bir bakıma da elindeki 100.000 TL'lik kutuyu 2.7 katına satmış oldu da diyebiliriz
Ben hep bardağın boş tarafından bakarım.Bir bakıma da elindeki 100.000 TL'lik kutuyu 2.7 katına satmış oldu da diyebiliriz
Dolu tarafından bakmak lazımBen hep bardağın boş tarafından bakarım.
Onu başardığım gün iyi olduğum gündür işte.Dolu tarafından bakmak lazım
Her iki tarafta kâr etti o 170 bin, biz ise 230 bin kâr ettikTühh zarara girdi desene.
Ben sana dedim de ben her şeye boş tarafından bakan bir insanımOnu başardığım gün iyi olduğum gündür işte.
Ben hep bardağın boş tarafından bakarım.
Kime göre? Neye göre?Dolu tarafından bakmak lazım
Bana göreKime göre? Neye göre?
Sende benim gibisin o zaman. Başkalarına merhem olup kendine faydası olmayan.Ben sana dedim de ben her şeye boş tarafından bakan bir insanım
Aynen öyle işte.Ama tabi zarar etti aslında @serhatt Kararlıydı değişmeye
Sende benim gibisin o zaman. Başkalarına merhem olup kendine faydası olmayan.
Ay gerçekten beni tarif ediyorsun şuan...
Dışardan çok neşeli gözükürüm ama içim hep karamsardır Birisine dertliyim dediğim zaman inanmaz çoğu zaman..
@xdragxx uuuuuu örümceği aldı.Sende benim gibisin o zaman. Başkalarına merhem olup kendine faydası olmayan.
------
Aynen öyle işte.
O ne demek?@xdragxx uuuuuu örümceği aldı.
Ciddi bir sorun cidden Bir de gelip dert etmeyecek şeyleri dert edip anlattıkları zaman sinir bozucu oluyor.Ay gerçekten beni tarif ediyorsun şuan...
Öyle iyi teşhis ettin ki kalecinin uzanamayacağı köşeye vurdun demek.O ne demek?
Kesinlikle öyle kendi dertlerimi düşününce onların bana gelip dert olarak anlattıklarını duyunca insan dumur oluyor.Ciddi bir sorun cidden Bir de gelip dert etmeyecek şeyleri dert edip anlattıkları zaman sinir bozucu oluyor.
İnsanlar şımarık işteKesinlikle öyle kendi dertlerimi düşününce onların bana gelip dert olarak anlattıklarını duyunca insan dumur oluyor.
Aman benden uzak olsun öyleleri daha fazla katlanamayacağım.İnsanlar şımarık işte
Tontişinin performansı seni geçti herkesi geçti