Amaaan ne sıcakmış ya montla çıkmışsınız...Sizde normal. Bizim bura bugünde sıcak ama çıkmadım. 3-4 gündür yağmurluk mont ile çıktık. Yarına yaz havası yaşarız. Gerçi tüm hafta öyle olacak.
Amaaan ne sıcakmış ya montla çıkmışsınız...Sizde normal. Bizim bura bugünde sıcak ama çıkmadım. 3-4 gündür yağmurluk mont ile çıktık. Yarına yaz havası yaşarız. Gerçi tüm hafta öyle olacak.
Yok o günler soğuktu. Sıcak günlerde hırkasız gezerizAmaaan ne sıcakmış ya montla çıkmışsınız...
Aslında en başında yarın @xdragxx Zafer Bayramı Özel program olarak yapılacaktı. Ailem pazartesi dışarda vakit geçirme planı yapmıştı ama son dakika değişiklik oldu ve planımız Salı/Çarşamba olarak ertelendi.21 olur @xdragxx siz program olarak belki çakışmak istemezsiniz diye dedim yoksa benim için sorun yokSenin için de eğer uygunsa bu saat olsun eğer sabah işin var erken yatman gerekiyorsa 2 part da yapabiliriz sana bağlı ama 19.00-21.00 arası saat veremem ne yazık ki.
Tamam benim için sorun yok. Bir aksilik olmazsa çarşamba da uygunum.Aslında en başında yarın @xdragxx Zafer Bayramı Özel program olarak yapılacaktı. Ailem pazartesi dışarda vakit geçirme planı yapmıştı ama son dakika değişiklik oldu ve planımız Salı/Çarşamba olarak ertelendi.
Yarın evde olacağım an itibari ile garanti oldu ve bu yüzden yine o planlanan durumu yaparız. Seni Çarşamba alırız?
------
@xdragxx sana uygun saati dersin bana. Ben şimdilik klasik 20.00'ı yazdım
@xdragxx foruma girince şaşırır başlığı görünceTamam benim için sorun yok. Bir aksilik olmazsa çarşamba da uygunum.
Tvler bile son dakika karar değiştiriyor mesela TRT Masumlar Apartmanı diyip maç yayınlamıştı
SjsjjsjsTvler bile son dakika karar değiştiriyor mesela TRT Masumlar Apartmanı diyip maç yayınlamıştı![]()
Yanlış anlama TV bile bunu yapıyor hem de son dakikada demek istedimSjsjjsjs
Biz sana yazana kadar zaten xdragxx olacaktı ama ufak bir değişiklik oldu bir kaç saatlikdaha 1 gün var yarışmaya. TV gibi son dakika sayılmaz
![]()
Yok yanlış anlamadımYanlış anlama TV bile bunu yapıyor hem de son dakikada demek istedim![]()
Yarın gündüz kurayı çekerim
Hadi bakalım özellikle G.Costanza ve Mesut reyiziYarın gündüz kurayı çekerim
Sana Özel Mine Tugay, Simge, George, Mesut falan getiririm belki![]()
Onu her zaman görüyorum çünkü
Mesut ve George'da öyle amaOnu her zaman görüyorum çünkü![]()
Kayıp değilim, buralardayım.@Cervantes bu aralar kayıpsın. Kadrolu kıdemli yarışmacımız olarak bu akşamki özel bölümü kaçırma![]()