Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

Sizde normal. Bizim bura bugünde sıcak ama çıkmadım. 3-4 gündür yağmurluk mont ile çıktık. Yarına yaz havası yaşarız. Gerçi tüm hafta öyle olacak.
Amaaan ne sıcakmış ya montla çıkmışsınız...

• Güldürdün
Reactions: EmreCan and Dosi
21 olur @xdragxx siz program olarak belki çakışmak istemezsiniz diye dedim yoksa benim için sorun yok :A Senin için de eğer uygunsa bu saat olsun eğer sabah işin var erken yatman gerekiyorsa 2 part da yapabiliriz sana bağlı ama 19.00-21.00 arası saat veremem ne yazık ki.

21 olur @xdragxx siz program olarak belki çakışmak istemezsiniz diye dedim yoksa benim için sorun yok :A Senin için de eğer uygunsa bu saat olsun eğer sabah işin var erken yatman gerekiyorsa 2 part da yapabiliriz sana bağlı ama 19.00-21.00 arası saat veremem ne yazık ki.
Aslında en başında yarın @xdragxx Zafer Bayramı Özel program olarak yapılacaktı. Ailem pazartesi dışarda vakit geçirme planı yapmıştı ama son dakika değişiklik oldu ve planımız Salı/Çarşamba olarak ertelendi.
Yarın evde olacağım an itibari ile garanti oldu ve bu yüzden yine o planlanan durumu yaparız. Seni Çarşamba alırız?
------

@xdragxx sana uygun saati dersin bana. Ben şimdilik klasik 20.00'ı yazdım

Aslında en başında yarın @xdragxx Zafer Bayramı Özel program olarak yapılacaktı. Ailem pazartesi dışarda vakit geçirme planı yapmıştı ama son dakika değişiklik oldu ve planımız Salı/Çarşamba olarak ertelendi.
Yarın evde olacağım an itibari ile garanti oldu ve bu yüzden yine o planlanan durumu yaparız. Seni Çarşamba alırız?
------

@xdragxx sana uygun saati dersin bana. Ben şimdilik klasik 20.00'ı yazdım
Tamam benim için sorun yok. Bir aksilik olmazsa çarşamba da uygunum.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: xdragxx and Dosi
Bu akşam 20.00 gibi @xdragxx yarışacak ve fotosunuda paylaşacakmış. Ona göre hazırda bulunun :A
19.45 gibi buralarda olun başlarız. Bazılarınız iki kişi olarak kutu açacaksınız. Özel konuklar var :A
Bu akşama özel kutu açacaklar listesi:
1-Cervantes
2-serhatt / Tyler Durden
3-
eskici
4- George Coztanza
5-Tolstoyevski
6-Angelica
7- Caner Erkin
8-bazinga/Alex de Souza
9- Özgür
10- Mesut Özil
11-Jerry Seinfeld
12-
12.adam/Mine Tugay
13-Doğan
14-Sherlock/MEnes
15- Maskeli Fedai/MasacRE
16- EmreCan
17- batuhankaralar
18- The_Erinch/ Ersun Yanal
19-
Mircan Saye
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23- Elaine Benes
24-
BARON男爵

@Tolstoyevski @Angelica @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @Araf ve katılım göstermek isteyen herkes

Son düzenleme: