Manchester City 5-0 Arsenal | Premier Lig 21-22 | Week 3

90 dk sıkıyor ayrıca 60 dakika olsa süre azaldığı için daha zevkli geçecek maçlar ama bak şu uygulama gelebilir süre düşüp top çıktığında oyun durduğunda süre de duracak.
60’a inerse maça beraberlik için çıkan takımlar daha da kapalı oynar nasılsa az zaman var diye, umarım FIFA asla süre indirmez. Oyunun durduğu anlarda maç dursun ama 90 dakika futbolun kalbidir, bundan ödün verilmemeli…

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Şu yorumcu İbrahim Altınsay mıdır nedir sesi garip geldi grip galiba :A @Araf ne buluyor bu adamda anlamadım muhallebi çölde ayı muhabbeti filan yapıyor :A

Ederson City’nin kalecisi olacak mental kalitede değil… Kaleci şart takıma.

Bu arada Arsenal 10 kişi kaldı, City şurada. 6-7’ye gitmezse maçı yavaşlatırsa Pep adam filan değildir :A
Ben ne alakayım, onu anlamadım. :A

60’a inerse maça beraberlik için çıkan takımlar daha da kapalı oynar nasılsa az zaman var diye, umarım FIFA asla süre indirmez. Oyunun durduğu anlarda maç dursun ama 90 dakika futbolun kalbidir, bundan ödün verilmemeli…
0-0'a puan vermeyi bırakırlarsa o sorun da çözülür. :A

Bence kaçınılmaz olarak düşecek süre günün birinde. Yeni nesilde futbol izleme oranları çok düşük. Eskiden yapacak şey yokmuş 2 saat oturup izliyormuş insanlar. Şimdi binlerce alternatif var sıkıcı bir maça 2 saat ayırmak çok fazla. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
0-0'a puan vermeyi bırakırlarsa o sorun da çözülür. :A

Bence kaçınılmaz olarak düşecek süre günün birinde. Yeni nesilde futbol izleme oranları çok düşük. Eskiden yapacak şey yokmuş 2 saat oturup izliyormuş insanlar. Şimdi binlerce alternatif var sıkıcı bir maça 2 saat ayırmak çok fazla. :A
Tribünler tıklım tıklım dolu olduğu sürece düşürmeleri zor ama seyirci sayıları inerse bilemem her şey kapitalizm sonuçta :A

0-0’a puan verilmemesi bence de çok iyi ama bu durumda da maçın başında karşılıklı gol atmalarına izin vererek 1-1 ile maça başlayan takımlar olabilir o sıkıntı :A Sonuçta her iki takımın da işine gelir 0 puan almaktansa en kötü 1 puan almak :A

• Güldürdün
Tribünler tıklım tıklım dolu olduğu sürece düşürmeleri zor ama seyirci sayıları inerse bilemem her şey kapitalizm sonuçta :A

0-0’a puan verilmemesi bence de çok iyi ama bu durumda da maçın başında karşılıklı gol atmalarına izin vererek 1-1 ile maça başlayan takımlar olabilir o sıkıntı :A Sonuçta her iki takımın da işine gelir 0 puan almaktansa en kötü 1 puan almak :A
1 maç 2 maç yaparsın da yani göz göre göre her maç yapamazsın o karşılıklı gol olayını. :A Şikeden farksız durum. :A

Yalnız Pep hocam bildiğin koca Arsenal'le antreman maçı yaptırıyor. Çoğu futbolcu terlemedi bile :A

• Güldürdün
E94KBSqXIAId2oW.jpg

90 dakika olunca üstün takım da nasıl olsa ilerde atarım diye fazla zorlamıyor 60 olunca üstün takım beraberliği bozmak için daha ayrı bir saldıracak. Süre durması bence kesinlikle gerekli oyunu soğutma anlarından nefret ediyorum.

• Beğendim
Reactions: bazinga
@BARON男爵 da tam olmayacak takımı tutuyor. Başta Arteta oldukça bu takımdan hiçbir şey olmaz açıkçası. Arteta'yı geçtim, doğru dürüst oyuncu da yok, transfer yapmıyorlar. :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛