Manchester City 5-0 Arsenal | Premier Lig 21-22 | Week 3

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
4C5FE0EA-FF04-4C6B-918B-8D3744489DEE.jpeg

2021-2022 Premier Lig sezonu 3. Hafta mücadelesinde Manchester City ile Arsenal karşı karşıya geliyor. İlk 2 haftada bir mağlubiyet bir galibiyetle sezona başlayan Manchester City mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkarken; ilk 2 haftada hiç gol atamadan 2 mağlubiyetle lige oldukça kötü başlangıç yapan Arsenal ise bu sezonki ilk puan ve ilk gollerine kavuşmayı amaçlıyor.

EB04E77E-F3B4-4DAC-B1FB-84E39718EBCC.jpeg
DF7AE575-A0E8-4993-9D5D-F436364F31B1.jpeg

Saat 14.30’da başlayacak mücadele S Sports ve logosuz olarak S Sports Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
40 dakika çok az bence. 60 iyidir.
Top dışarı çıkınca süre durursa zaten 60'ı bulur. O da ideal bence. :A

Süper Lig maçları neyse de üst düzey maçlara 90 dakika bile yetmiyor, ne o öyle yabancı dizi bölümü gibi maç süresi mi olacak 😡 @bazinga
Bir maçı yabancı dizi bölümünden değerli yapan şey nedir? :A

Valla ben hiç sıkılmadan soluk soluğa izlediğim bir maç hatırlamıyorum. Süre uzun olduğu için takımlar oyunun belli kısımlarında rölantiye alarak oynuyorlar. Hele sıkıcı taktik sahibi Aykut Kocaman ruhlu hocaların olduğu takımlarda oyunun %60'ı öyle geçiyor.

40 dakika olursa oyunun heyecanı, futbolcuların performansı çok daha artacaktır. Aynı sürede 1 yerine 2 maç izleme şansı olacak çok daha iyi değil mi? :A

Bana da patlayacakmış gibi geliyor. :A Neden alındı onu da anlamadım. :A
Şu yorumcu İbrahim Altınsay mıdır nedir sesi garip geldi grip galiba :A @Araf ne buluyor bu adamda anlamadım muhallebi çölde ayı muhabbeti filan yapıyor :A

Ederson City’nin kalecisi olacak mental kalitede değil… Kaleci şart takıma.

Bu arada Arsenal 10 kişi kaldı, City şurada. 6-7’ye gitmezse maçı yavaşlatırsa Pep adam filan değildir :A

Süper Lig maçları neyse de üst düzey maçlara 90 dakika bile yetmiyor, ne o öyle yabancı dizi bölümü gibi maç süresi mi olacak 😡 @bazinga
90 dk sıkıyor ayrıca 60 dakika olsa süre azaldığı için daha zevkli geçecek maçlar ama bak şu uygulama gelebilir süre düşüp top çıktığında oyun durduğunda süre de duracak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Top dışarı çıkınca süre durursa zaten 60'ı bulur. O da ideal bence. :A

Bir maçı yabancı dizi bölümünden değerli yapan şey nedir? :A

Valla ben hiç sıkılmadan soluk soluğa izlediğim bir maç hatırlamıyorum. Süre uzun olduğu için takımlar oyunun belli kısımlarında rölantiye alarak oynuyorlar. Hele sıkıcı taktik sahibi Aykut Kocaman ruhlu hocaların olduğu takımlarda oyunun %60'ı öyle geçiyor.

40 dakika olursa oyunun heyecanı, futbolcuların performansı çok daha artacaktır. Aynı sürede 1 yerine 2 maç izleme şansı olacak çok daha iyi değil mi? :A
Maç var maç var şimdi ama senin mantığın daha ziyade NBA / Amerikalı mantığı :A Onlar da çabuk sıkıldığı için futbola ilgileri yok, sürekli oradan buraya hareketli oynanan basketbol Ya da Amerikan futboluna ilgililer. Ama ben futbolun ruhundan keyif aldığım için o rötar futbolu bile satranç gibi keyifli geliyor yeri geldiğinde :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Şu yorumcu İbrahim Altınsay mıdır nedir sesi garip geldi grip galiba :A @Araf ne buluyor bu adamda anlamadım muhallebi çölde ayı muhabbeti filan yapıyor :A

Ederson City’nin kalecisi olacak mental kalitede değil… Kaleci şart takıma.

Bu arada Arsenal 10 kişi kaldı, City şurada. 6-7’ye gitmezse maçı yavaşlatırsa Pep adam filan değildir :A
Şu maça Emre Özcan'ı vermemeleri komik olmuş. :A

Kaleci şart mı? :A Adam buldu zayıf rakibi lay lay lom takılıyor işte. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961