"Son Yaz" Dizisine Yeni Oyuncu! | FOX

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,673
Puanı
1,060
FOX'un sevilen dizisi 'Son Yaz'a yeni oyuncu!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, kadrosunda; Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Birce Akalay, Halil Babür, Onur Bay, Zuhal Gencer gibi isimlerin yer aldığı diziye son olarak Gibi dizisinde rol alan Tayfun Sav dahil oldu.

"Son Yaz" yeni sezon bölümleriyle Eylül'de FOX'ta!

tayfun-sav.jpg

Umarım Halil Sadi bu adam olmaz. O kadar güçlü gösterdikleri kişiyi daha ünlü birinin oynamasını bekliyorum.

Dur be Alperen'i izlemeye doymadım daha. :A
Aman hemen başka diziye gider :A

Bu dizi Ramo kadar izlenirse fox bu diziyi kaldırır. @slhttnmtl foxun hedefi zirve çünkü ramo zirvede değildi
FOX'un 4 tane boş günü var ve Kanunsuz Topraklar, Elbet Bir Gün, Evlilik Hakkında Her Şey, Elkızı ve Uzak Şehrin Masalı'yla fazladan bir güne ihtiyacı var. Yani yeni dizi gelene kadar bir şekilde idare ederler ki Yasak Elma'nın daha az izlenme ihtimali var, aynı şekilde AşkMİ'de yurt dışı olmazsa ve reytinglerini yükseltemezse o var ya da yeni diziler izlenmezse onlardan gidici olan olabilir. Her şey diğer dizilere bağlı.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: cookies and serhatt

FOX'un 4 tane boş günü var ve Kanunsuz Topraklar, Elbet Bir Gün, Evlilik Hakkında Her Şey, Elkızı ve Uzak Şehrin Masalı'yla fazladan bir güne ihtiyacı var. Yani yeni dizi gelene kadar bir şekilde idare ederler ki Yasak Elma'nın daha az izlenme ihtimali var, aynı şekilde AşkMİ'de yurt dışı olmazsa ve reytinglerini yükseltemezse o var ya da yeni diziler izlenmezse onlardan gidici olan olabilir. Her şey diğer dizilere bağlı.
O hemen dediğin bir yıldan önce olmaz bu yüzden devam etsin. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Yasak elmanın yapımcısı medyapım.bitmeyeceği garanti bir iş.
Aşkminin de sen çal kapımı kadar süreceğini düşünüyorum süründüre süründüre.
En riskte olan dizisi Son yaz maalesef

• Beğendim
Yasak elmanın yapımcısı medyapım.bitmeyeceği garanti bir iş.
Aşkminin de sen çal kapımı kadar süreceğini düşünüyorum süründüre süründüre.
En riskte olan dizisi Son yaz maalesef
Yasak Elma bu kadar değişikliğe dayanamazsa gidici bence. AşkMİ'nin tüm kaderi yurt dışı satışları. FOX'ta ne olacağı belli değil bence. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Yasak Elma bu kadar değişikliğe dayanamazsa gidici bence. AşkMİ'nin tüm kaderi yurt dışı satışları. FOX'ta ne olacağı belli değil bence. :A
Medyapımla foxun arası baya iyi bozmak istemez fox en kötü ocağa kadar devam yani.

Evet aşkmi yurtdışına bağlı ama dediğim gibi Sçk 2 olcak gibi :A ve yapımcısı medyapımın yapımcısıyla kanka.

03 üvey evlat fox için harcayabilir :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961