"Son Yaz" Dizisine Yeni Oyuncu! | FOX

Küçük ama Diyarbakır'ı ona katlar her anlamda. :A Sizin orası dağdan taştan ibaret. :A
------

Hayat şartları diyelim...
Yav he he kendini kandır :A Yaz bakalım Diyarbakır 75 diye bak ne çıkıyor karşına :A Sizin ora hiçbir şeye yaramıyor :A
------

@Maskeli Fedai de İstanbul'da yaşamak isterdi ama hayat şartları işte. :A

Rüyasında bile göremez. :Z
İstanbul'u çok gördüm bir defa :A Kalabalık ve yorucu bir şehir :A Asla yaşamam :D

Yav he he kendini kandır :A Yaz bakalım Diyarbakır 75 diye bak ne çıkıyor karşına :A Sizin ora hiçbir şeye yaramıyor :A
------

İstanbul'u çok gördüm bir defa :A Kalabalık ve yorucu bir şehir :A Asla yaşamam :D
Ay ne çıkabilir ya, Diyarbakır sonuç olarak. :A

İşe yaramayan biri varsa o da sensin. :Z

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Ay ne çıkabilir ya, Diyarbakır sonuç olarak. :A

İşe yaramayan biri varsa o da sensin. :Z
images (7).jpeg

Burası mı dağ taş :A

Yav he he :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Ay her şehrin böyle bir yeri vardır, sanki tüm şehir böyle. :A
Tüm şehir böyle olamaz tabi ama Diyarbakır eski ve yeni olmak üzere ikiye ayrılıyor. Senin o dağ taş dediğin yerler eski kısımda kalıyor. Oraları bende sevmiyorum. Yeni kısımda ise modern yapılar, sosyal ve elit kısımlar çok fazla var. :A 75, Diclekent, Metropol vs diye gidiyor :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Tüm şehir böyle olamaz tabi ama Diyarbakır eski ve yeni olmak üzere ikiye ayrılıyor. Senin o dağ taş dediğin yerler eski kısımda kalıyor. Oraları bende sevmiyorum. Yeni kısımda ise modern yapılar, sosyal ve elit kısımlar çok fazla var. :A 75, Diclekent, Metropol vs diye gidiyor :A
Sen hangi kısımda oturuyorsun dağ taştır kesin. .ss

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai