- Reaksiyon puanı
- 67,845
- Puanı
- 1,060
Olmayan şeyin nesini sayacak.@Maskeli Fedai sana saysın.
Ne küçüğü be saçmaladın iyice.Serhat yine boş yapmış Hayır küçücük bir şehirde yaşıyor kendisi hala konuşuyor
Olmayan şeyin nesini sayacak.@Maskeli Fedai sana saysın.
Ne küçüğü be saçmaladın iyice.Serhat yine boş yapmış Hayır küçücük bir şehirde yaşıyor kendisi hala konuşuyor
İzmit, Diyarbakır'ın bir ilçesi kadar be Bir sokaktan diğer sokağa gidene kadar şehir bitiyordur kesinOlmayan şeyin nesini sayacak.
Ne küçüğü be saçmaladın iyice.
İzmit mi? @serhatt, İstanbul'da yaşamıyor muydu? Öyle hatırlıyorum.İzmit, Diyarbakır'ın bir ilçesi kadar be Bir sokaktan diğer sokağa gidene kadar şehir bitiyordur kesin
Küçük ama Diyarbakır'ı ona katlar her anlamda. Sizin orası dağdan taştan ibaret.İzmit, Diyarbakır'ın bir ilçesi kadar be Bir sokaktan diğer sokağa gidene kadar şehir bitiyordur kesin
Hayat şartları diyelim...İzmit mi? @serhatt, İstanbul'da yaşamıyor muydu? Öyle hatırlıyorum.
@Maskeli Fedai de İstanbul'da yaşamak isterdi ama hayat şartları işte.Küçük ama Diyarbakır'ı ona katlar her anlamda. Sizin orası dağdan taştan ibaret.
------
Hayat şartları diyelim...
Rüyasında bile göremez.@Maskeli Fedai de İstanbul'da yaşamak isterdi ama hayat şartları işte.
Yav he he kendini kandır Yaz bakalım Diyarbakır 75 diye bak ne çıkıyor karşına Sizin ora hiçbir şeye yaramıyorKüçük ama Diyarbakır'ı ona katlar her anlamda. Sizin orası dağdan taştan ibaret.
------
Hayat şartları diyelim...
@Maskeli Fedai de İstanbul'da yaşamak isterdi ama hayat şartları işte.
İstanbul'u çok gördüm bir defa Kalabalık ve yorucu bir şehir Asla yaşamamRüyasında bile göremez.
Ay ne çıkabilir ya, Diyarbakır sonuç olarak.Yav he he kendini kandır Yaz bakalım Diyarbakır 75 diye bak ne çıkıyor karşına Sizin ora hiçbir şeye yaramıyor
------
İstanbul'u çok gördüm bir defa Kalabalık ve yorucu bir şehir Asla yaşamam
Ay ne çıkabilir ya, Diyarbakır sonuç olarak.
İşe yaramayan biri varsa o da sensin.
Ay her şehrin böyle bir yeri vardır, sanki tüm şehir böyle.
Tüm şehir böyle olamaz tabi ama Diyarbakır eski ve yeni olmak üzere ikiye ayrılıyor. Senin o dağ taş dediğin yerler eski kısımda kalıyor. Oraları bende sevmiyorum. Yeni kısımda ise modern yapılar, sosyal ve elit kısımlar çok fazla var. 75, Diclekent, Metropol vs diye gidiyorAy her şehrin böyle bir yeri vardır, sanki tüm şehir böyle.
Sen hangi kısımda oturuyorsun dağ taştır kesin. .ssTüm şehir böyle olamaz tabi ama Diyarbakır eski ve yeni olmak üzere ikiye ayrılıyor. Senin o dağ taş dediğin yerler eski kısımda kalıyor. Oraları bende sevmiyorum. Yeni kısımda ise modern yapılar, sosyal ve elit kısımlar çok fazla var. 75, Diclekent, Metropol vs diye gidiyor
Ben şu yukarda attığım resimdeki yere benzer bir yerde oturuyorum Dağ taş eskide kaldı..Sen hangi kısımda oturuyorsun dağ taştır kesin. .ss
Peki @ÖzgürBen şu yukarda attığım resimdeki yere benzer bir yerde oturuyorum Dağ taş eskide kaldı..
Türkiye’de ne yediğin bellimiTV'den BH izlerdim, sonra da netten Avlu ve Çarpışma. Ahh eski güzel günler...
O en son Toplu Konutta oturuyorum demişti 75'e taşınmıştır herhalde @Özgür
Oraları nasıl?O en son Toplu Konutta oturuyorum demişti 75'e taşınmıştır herhalde @Özgür
Beş para etmez @ÖzgürOraları nasıl?
Bize virüsün gelme sebebi Tuvalet İtalyan’lar İrlandaya getirdi tuvaletiyle beraber