Hey maşallah, ben 2 diziyi düzenli takip edemiyorum haftalık.TV'den BH izlerdim, sonra da netten Avlu ve Çarpışma. Ahh eski güzel günler...
Hey maşallah, ben 2 diziyi düzenli takip edemiyorum haftalık.TV'den BH izlerdim, sonra da netten Avlu ve Çarpışma. Ahh eski güzel günler...
Benim Perşembe akşamlarım yıllardır öyle karışık.Hey maşallah, ben 2 diziyi düzenli takip edemiyorum haftalık.
Onu da görünce şok oluyordum, maşallah nazar değmesin.Benim Perşembe akşamlarım yıllardır öyle karışık.
20/21 sezonunda da Alev Alev-BZÇ-MD izliyordum.
Bu sezon aynısı olmaz umarım çok yorucu oluyor.Onu da görünce şok oluyordum, maşallah nazar değmesin.
İzliyor musun?Diziye kadrosuna her gün bir oyuncu katılıyor.
Ali Atay rol alıyor diye başta izlemeyi düşünüyordum da, başladıktan sonra izlemeyi erteledim ve kaldı öyle.İzliyor musun?
Hemen başlayıp sezona kadar yetişebilirsin.Ali Atay rol alıyor diye başta izlemeyi düşünüyordum da, başladıktan sonra izlemeyi erteledim ve kaldı öyle.
İki saatimi televizyon dizisine veremem, zor başlamam yani. Leyla ile Mecnun başlayacak, onu kesinlikle izleyeceğim, gerisi önemli değil.Hemen başlayıp sezona kadar yetişebilirsin.
Uzun kış gecelerinde daha iyi planların mı var sanki.İki saatimi televizyon dizisine veremem, zor başlamam yani. Leyla ile Mecnun başlayacak, onu kesinlikle izleyeceğim, gerisi önemli değil.
Yerli ve yabancı filmler var, kısa süreli eski yerli diziler ve platform dizileri var, yabancı diziler var, yani kısacası var da var. Ayrıca belgeseller var, programlar var, kitaplar var, öğrenme üzerine videolar ve kaynaklar var. Hayat iki saatlik yerli dizilerden ibaret değil yani.Uzun kış gecelerinde daha iyi planların mı var sanki.
Aman bir söyle bin işit. Ne halin varsa gör...Yerli ve yabancı filmler var, kısa süreli eski yerli diziler ve platform dizileri var, yabancı diziler var, yani kısacası var da var. Ayrıca belgeseller var, programlar var, kitaplar var, öğrenme üzerine videolar ve kaynaklar var. Hayat iki saatlik yerli dizilerden ibaret değil yani.
Az dışarı çık dışarı, filmlerden dizilerden uzak durYerli ve yabancı filmler var, kısa süreli eski yerli diziler ve platform dizileri var, yabancı diziler var, yani kısacası var da var. Ayrıca belgeseller var, programlar var, kitaplar var, öğrenme üzerine videolar ve kaynaklar var. Hayat iki saatlik yerli dizilerden ibaret değil yani.
Hayır değil bu.
Diyarbakır'ın dağlarında gezecek yer nerede varmış?İşte @serhatt bu arkadaşımız da dışarıya çok çıkıp, bu aktivitelerden uzak kalan arkadaş. Kış gecelerinde bile dışarıya çıkıp ortamlarda kopar artık.
Barlara akıyordur, ne biliyorsun?Hayır değil bu.
------
Diyarbakır'ın dağlarında gezecek yer nerede varmış?
Diyarbakır'da ne barı?Barlara akıyordur, ne biliyorsun?
@Maskeli Fedai sana saysın.Diyarbakır'da ne barı?
Diyarbakır'da ne barı?
Serhat yine boş yapmış Hayır küçücük bir şehirde yaşıyor kendisi hala konuşuyor@Maskeli Fedai sana saysın.