eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta

SON OY GÖNDERME: 26 AĞUSTOS PERŞEMBE 20.00

maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
Candan Erçetin - Unut Sevme
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
Serdar Ortaç - Canıma Minnet
Tarkan - Ölürüm Sana
Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
mor ve ötesi - Oyunbozan
MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
Pinhani - Dön Bak Dünyaya
Hadise - Süperman

Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz:
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD

üstten dinledüm biraz Geçen hafta çok zorlanmıştım. Bu haftada olacağım ama iyi oldukları için değil. Kötü oldukları için 😱 1 tane birincim belli. 3-4 tane idare eder ama diğerleri çok kötü. @kerem @Emre Ozansoy
Ben yine son güne atarım :A
Çarşamba sonuç olacak demediniz mi 😱

Bu hafta Pinhani'nin çok sevilen şarkılarından biriyle sizlerleyiz. :Z Kavak Yelleri'nden aşina olduğumuz Dön Bak Dünyaya ile geliyoruz. :bhr:

Aradan geçen yıllarda bağını koparmayan dizi ekibi ve Pinhani, geçtiğimiz sene evlere kapandığımız dönemde şarkıya klip hazırladı. Pinhani'nin YouTube videosundaki açıklamasını ve şarkıyı da buraya bırakıp, herkese başarılar diliyorum. :Z

Recap: 1.11 - 2.44

Şu günlere dönebilsek keşke :( :( :(
------

SON OY GÖNDERME: 26 AĞUSTOS PERŞEMBE 20.00

maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
Candan Erçetin - Unut Sevme
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
Serdar Ortaç - Canıma Minnet
Tarkan - Ölürüm Sana
Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
mor ve ötesi - Oyunbozan
MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
Pinhani - Dön Bak Dünyaya
Hadise - Süperman

Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz:
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD
Yine güzel bir hafta olsun @Emre Ozansoy @kerem kolay gelsin :Z :Z :Z

üstten dinledüm biraz Geçen hafta çok zorlanmıştım. Bu haftada olacağım ama iyi oldukları için değil. Kötü oldukları için 😱 1 tane birincim belli. 3-4 tane idare eder ama diğerleri çok kötü. @kerem @Emre Ozansoy
Sonuç çarşamba olacak diye bir şey demedim ben. :bilmem:
Çarşamba gecesi bize uymuyor o yüzden 1 gün ara verdik demiştim ben. :A

Aynı düşüncedeyim birinciyi belirledim onun dışındakilerde puanlama yaparken kötünün iyisini seçmeye çalıştım. Çok zorlandım.😄😁😆

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Birinci Tarkan gerisi sıralamayı belirlesin :A @Tolstoyevski

Bu hafta da Hadise'nin kendisi kadar yazılış amacı da efsane olan şarkısı Superman'le geliyoruz. :Z

Şarkı, Hadise'nin o dönemki evliliğin eşiğinden döndüğü sevgilisi Sinan Akçıl'ın Hadise'yi Hande Yener'le aldatmasının üstüne, yeni albümü için Akçıl'dan aldığı şarkıları Akçıl'ın geri çekmesiyle birlikte Hadise'nin iyice öfkelenmesi sonucu Hadise tarafından yakın arkadaşı olan, pop müziğin sevilen ismi Gülşen'e yazdırılmıştı.

Ayrıca şarkımız Hadise'nin efsane albümü Aşk Kaç Beden Giyer albümünün çıkış şarkısı olmakla birlikte 2011 yılına damgasını da vurmuştur. :Z

recap: 0.09 - 1.27

'Denenmişi denemek yok,
Hiç olmadı kitabımda, olduramazsın,
Nasıl bir düşmek böyle gözden,
Süperman olsan toplayamazsın,
Senin kırık sandığın bu kalbi çoktan uçurdum,
Durduramazsın, zor'

Kötü değil idare eder :A :A :A @kerem @Emre Ozansoy

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: STAR and slhttnmtl
Bu haftaki şarkılar nedense çok güçlü gibi gelmedi ama yine seyirci gibi oturup yerimizi alacağız. @Emre Ozansoy'a kolay gelsin. :Z
Bir kaç şarkı haricinde pek iddialı bulmadım gibi, ayrıca bu hafta uzun zaman sonra 1 ve 2 kullanmayı düşünüyorum. :A Teşekkürler. :bhr: :Z

Yani 1-2 tane sürpriz çıkarmı bilmem ama kalanlardan 3 tanesi favorilerimi tüketti :A
Ha biri var. Genelde düşük puan alıyor ama favori şarkım henüz gelmedi. O iyi alır :A
Yalnız Ölürüm Sana da çok güçlü bir şarkı yani cidden yabana atılacak bir parça değil, hele şu nakarat kısmı :A

Yaktın beni hain
Tiryakin oldum yarim oof
Çaldın beni benden
Düştüm ağına zalim
Teslim oldum sana bile, bile
Kapıldım yine göz göre, göre
Ah, başım dönüyor
Kanım kaynıyor

@bazinga nın şu 10 numara 5 yıldız tespitini de buraya bırakalım... @Maskeli Fedai

1629798698512.png