Maskeli Fedai
Favori Üye
Yoksa 4 mü geliyorduBence tatmin olacan Genel olarak senin puan çevren benden kötü değil hadiseye oranla @kerem
------
Sen bizi korursun
Çok beklersin cadıBence tatmin olacan Genel olarak senin puan çevren benden kötü değil hadiseye oranla @kerem
------
Sen bizi korursun
Bak sen, cadı çıkarlarına ters düşünce hemen de beni sattı.. 😳😳
hhaha bunlar kedi falanda dinlemez onuda senide yerler çiğ çiğBak sen, cadı çıkarlarına ters düşünce hemen de beni sattı.. 😳😳
Çünkü sen ve Hadise ecünnüsü
Kabul ettin sonunda demek 😱 😱 😱Çünkü sen ve Hadise ecünnüsü
sende bu hafta bence atılım yaparsın tekrar son haftalar gibi pota şeyleri yaşacağını düşünmüyorum abicimSincap... @Çiğdem Bu hafta ki şarkınnn gene beni aldı jöleli saçlı dönemlerime aldı götürdü..
@Maskeli Fedai daha o zaman sadece maskedne oluşuyordu
Yoo, sen ecünnü dedin diye yoksa benim Hadise'm queendirKabul ettin sonunda demek 😱 😱 😱
En azından gözümün önünden çektin .AYoo, sen ecünnü dedin diye yoksa benim Hadise'm queendir
Seda Sayan'ı koymak için ama neredeyse 2 ay olcaktı, iyi geldiEn azından gözümün önünden çektin .A
Sen kardeşinin ölümüne kıyamazsınhhaha bunlar kedi falanda dinlemez onuda senide yerler çiğ çiğ
Teşekkürler Sincabım; bu hafta bir tık daha güveniyorum şarkıma. Geçen haftaki şarkımda harikaydı ama kimilerine ağır gelmişdir.Kabul ettin sonunda demek 😱 😱 😱
------
sende bu hafta bence atılım yaparsın tekrar son haftalar gibi pota şeyleri yaşacağını düşünmüyorum abicim
Ben iyi kullanıyorum zatende forumun üyelerine göre değerlendiriyorum 6.haftadan sonrakıler biraz ağır kaçmıs olabilir evet bu daha bilindik ama bu forumun ne yapacağını ancak sonuclarda görücez tabi normal kişiler oylamıyor malum kütükler mütüklerTeşekkürler Sincabım; bu hafta bir tık daha güveniyorum şarkıma. Geçen haftaki şarkımda harikaydı ama kimilerine ağır gelmişdir.
Orası öyle kalbim dayanmazSen kardeşinin ölümüne kıyamazsın
İşte beni sonuna kadar koruBen iyi kullanıyorum zatende forumun üyelerine göre değerlendiriyorum 6.haftadan sonrakıler biraz ağır kaçmıs olabilir evet bu daha bilindik ama bu forumun ne yapacağını ancak sonuclarda görücez tabi normal kişiler oylamıyor malum kütükler mütükler
------
Orası öyle kalbim dayanmaz