Sihirli Kızda Pakize Bölümlerine doğru artış başladı Sihirli annemin hafta içi her gün olan bölümlerinin uyarlamasına @serhatt @slhttnmtl @Çiğdem @Dosi @The_ErinchHaftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Olur abi zaten bana bu reytinglerden kaç bin dolar gelir. 250 nin lafı mı olur 😄😁😊😆@Çiğdem
Rating sonuçları çıktı ;
@Mircan Saye @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Siz bir 250 daha hazırlayın canım
Sende Perilerin kralı olacaksın @The_Erinch@Çiğdem
Rating sonuçları çıktı ;
@Mircan Saye @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Siz bir 250 daha hazırlayın canım e
Benim polisiye dizim etkileniyor biraz halkın Polisi değişik şeyler deniyorum sihirli annem taktiği halkın Polisinde tutacak mıOlur abi zaten bana bu reytinglerden kaç bin dolar gelir. 250 nin lafı mı olur 😄😁😊😆
------
@slhttnmtl ile Bul Bakalım
@AteşBöceği ile Kim Bilir
MYD TV bu hafta döktürmüş yine her iki gruptada. Elinize emeğinize sağlık. Reytinglerimiz süper.😄😁😆😊
Çok iyi.Sihirli Kızda Pakize Bölümlerine doğru artış başladı Sihirli annemin hafta içi her gün olan bölümlerinin uyarlamasına @serhatt @slhttnmtl @Çiğdem @Dosi @The_Erinch
TebriklerSihirli Kızda Pakize Bölümlerine doğru artış başladı Sihirli annemin hafta içi her gün olan bölümlerinin uyarlamasına @serhatt @slhttnmtl @Çiğdem @Dosi @The_Erinch
Bunu beğenmiyorum.
Öyle olmuş gerçekten☺Olur abi zaten bana bu reytinglerden kaç bin dolar gelir. 250 nin lafı mı olur 😄😁😊😆
------
@slhttnmtl ile Bul Bakalım
@AteşBöceği ile Kim Bilir
MYD TV bu hafta döktürmüş yine her iki gruptada. Elinize emeğinize sağlık. Reytinglerimiz süper.😄😁😆😊
Sen gelince de şahlanır inş.MS ile damga vurmaya devam ediyoruz. Zuhal ve Hanedan ile de ilk 10'da farklılık oluşturmuşuz.
@slhttnmtl ve @AteşBöceği tebrikler, bölümler harika gitmiş.
Bu kadar olmaz gibi, ama coşar bir şekilde.Sen gelince de şahlanır inş.
Hadi o kadar reytinglisin dedik, aldık bakalım.Bu kadar olmaz gibi, ama coşar bir şekilde.
Sağolasın sizlerinde desteğiyle olduMS ile damga vurmaya devam ediyoruz. Zuhal ve Hanedan ile de ilk 10'da farklılık oluşturmuşuz.
@slhttnmtl ve @AteşBöceği tebrikler, bölümler harika gitmiş.
Senin de mi var bir projen😉Bu kadar olmaz gibi, ama coşar bir şekilde.