Benden deBen aynı senden?![]()
Bugüne kadar milleti yaktın yarın kendin için yarışır mısın kuradan çıktın
Benden deBen aynı senden?![]()
Bugüne kadar yarışmak istedim ama en uygunsuz zamanı buldunBenden de
Bugüne kadar milleti yaktın yarın kendin için yarışır mısın kuradan çıktın![]()
@Dosi Gerekli'yi o zaman hafta sonu mu yarıştıralım?Bugüne kadar yarışmak istedim ama en uygunsuz zamanı buldunMemleketteyim internetim kısıtlı gerçi forum fazla yemiyor ama yarın ilçeden köye geçince hiç çekmeyecek o yüzden cuma veya bu akşam değilse ne yazık ki müsait olamayacağım
Başka zamana artık. Zaten çok isim kalmadı.Bugüne kadar yarışmak istedim ama en uygunsuz zamanı buldunMemleketteyim internetim kısıtlı gerçi forum fazla yemiyor ama yarın ilçeden köye geçince hiç çekmeyecek o yüzden cuma veya bu akşam değilse ne yazık ki müsait olamayacağım
Çek bakalımBaşka zamana artık. Zaten çok isim kalmadı.
Kurayı çekmeye gideyim yine
Bu isimler arasında@xdragxx
4 Ateşböceği
9- Özgür
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
17- batuhankaralar
20-Gerekli24
Değil ama bekleriz. Başlığa yazayım soru işareti ileKöftehor @12.Adam burda mı![]()
Vay be ne kadar az kişi kalmış en fazla 3 hafta daha devam ederiz...Değil ama bekleriz. Başlığa yazayım soru işareti ile![]()
3 haftada biter benceVay be ne kadar az kişi kalmış en fazla 4 hafta daha devam ederiz...
1-2 ay ara veririz sonra özel bölümlerle devam ederiz ama tabii ki bu tempoyla değil..3 haftada biter bencebu hafta uzun olacak. Neyse durumlara ve şartlara bakarız
![]()
Özel bölüm anca yılbaşı belki. Bence iyice özlensin1-2 ay ara veririz sonra özel bölümlerle devam ederiz ama tabii ki bu tempoyla değil..
Çok erken değil mi
VMYM'a veda..
Teşekkür ederimTabii ki destek olurum elimden geldiğince sıra sana geldiğinde.![]()
Az kalmışÇok erken değil mi![]()
Dile kolay kaç ay olacakAz kalmış![]()
Dile kolay kaç ay olacakbiraz boşluğa düşeriz
![]()
Müsaitim demek o kutlu gün geldi...
Kaldır işaretiDeğil ama bekleriz. Başlığa yazayım soru işareti ile![]()
Mahsus yapıyor, damarıma basıyor.Kime hayran olduğumu bal gibi de biliyor.🤬