Hadi iyi geceler o zaman sanaHadi iyi geceler @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @batuhankaralar @Cervantes @12.Adam
Bizim saat 1 olmadan uyumaya çalışıyorum bu ara
2 ay sonra saat farkımız 2 saat olunca yine belki 'gececi' olurum
Hadi iyi geceler o zaman sanaHadi iyi geceler @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @batuhankaralar @Cervantes @12.Adam
Bizim saat 1 olmadan uyumaya çalışıyorum bu ara
2 ay sonra saat farkımız 2 saat olunca yine belki 'gececi' olurum
Benden kaçmaz ama @12.Adam ın gözünden kaçmış tutturduğumuz
Kupon tuttu 😱 😱 VMYM'den kazandığım 150.000 Tl'yi böylelikle 372.000 TL'ye çıkarmış oldum
@Dosi @12.Adam @Cervantes @xdragxx @Emre Ozansoy @emreemreu @bazinga @Gerekli24 @EmreCan @serhatt @Maskeli Fedai @The_Erinch @pompy @Araf @DarkLegenD
Şimdi jeton düştü sahiden para hesabına geçti mi?Benden kaçmaz ama @12.Adam ın gözünden kaçmış tutturduğumuz
Okulu falan bıraktı bile ne diyorsunŞimdi jeton düştü sahiden para hesabına geçti mi?
@Tolstoyevski Senin yanına taşınacakmışOkulu falan bıraktı bile ne diyorsun
Parayı bulunca niye benim yanıma taşınsın@Tolstoyevski Senin yanına taşınacakmış
Neden okulu bıraksın ki?Parayı bulunca niye benim yanıma taşınsın
Ne gerek var para bol zaten okusa kaç yılda kazanacağı parayı 3 saatte kazandıNeden okulu bıraksın ki?
Seni beni bir de @Dosi yi alıp seyahat yaparız. Fena mı? Bu dörtlü çoook güçlüNe gerek var para bol zaten okusa kaç yılda kazanacağı parayı 3 saatte kazandı
Para onda artık ne yapıyorsaSeni beni bir de @Dosi yi alıp seyahat yaparız. Fena mı? Bu dörtlü çoook güçlü
Yooook o bizi ihmal etmez.Canımm yoldaşım ötekiler gibi değildir.Para onda artık ne yapıyorsa
Hadi bakalım göreyim seni yüzümüzü kara çıkarma sıra bana geldiğinde de desteklerini bekliyor olacağım😊Yine tahminlerimle damga vuracağım bir hafta olur umarım.
Tabii ki destek olurum elimden geldiğince sıra sana geldiğinde.Hadi bakalım göreyim seni yüzümüzü kara çıkarma sıra bana geldiğinde de desteklerini bekliyor olacağım😊
He he ™Yine tahminlerimle damga vuracağım bir hafta olur umarım.
Hemen haledeyimKurayı ne zaman çekeceksin @Dosi
İlginç bir giriş kısmı
Ben aynı senden?