YS Halkın Polisi 379.Bölüm (Yeni Bölüm)

Keith Long

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,535
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi

379.Bölüm

• Ali Ozan müdür ve ekibi zombi çetesi liderini ortaya çıkarmaya çalışıyor ama bu kişi Bodrum’da dur Bodrum’da gizli asayiş ekibinde çalışmış eskiden Onun kurduğu gizli asayiş ekibi ortağı evlenmiş ve en yakın tanıdığı kişi iki kızı birden idare etmeye çalışıyor birisi İtalyan biriside Hakkari’yi ve işin içinde Aşiret var yakalanırsa ölüm fermanı imzalanır
  • Bodrumda o kişi zombi çetesi liderinin izini bulur ismi Arşan Tekmir
  • Ben tanıyorum der Polis eski ortağım o da bir ekip kurdu benle beraber ama o kötü yollara saptı delilleri karartığından şüpheleniyorum
  • O zaman o ekibi kimse bilmiyordu Bodrum’un emniyet müdürü bile
  • Yasal değildi o zaman nasıl haberin olmadı
  • Ali ozan müdürün yakaladığı fuhuş çetesi vardı eskiden Onların varlığının ortaya çıkması normal değil
  • Ali Ozan müdür hem Taylan günebakana hem Aycana hem Hermony Perez in eski sevgilisinin adamlarına ve zombi çetesine engel olur bir dosya eline geçer bu dosya
  • Bodrumda emniyet müdüründen habersiz kurulan bir polis ekibi bu ortağıymış Mahmut başkomiser senin devren
  • Bodrum’da ortalık yangın yerine dönmüştür Bodrum da ekipler mirandan eşini koruma kararı alır
  • Boşanmak istemeyen aşı olmayanlar bu yüzden insan boşandırılmı aşı olanla evliyiz diye bune özellikle hiç sorma başımız ciddi dertte bir bu eksikti
  • Mahmut komiseri arar zombi çetesi lideri benden uzak durun yoksa pişman ederim devrem izle ve gör bir İtalyan kızla romantik yemek yerken o Hakkari’yi kız görür onlar o sırada öpüşürler ve o Hakkari’yi kız bir mesaj bırakır beni aldattın intikamım kötü olacak ve polisler gelir
  • Erin Mahmut başkomisere ilet bitti o bende ona aynısını yaşatacağım
  • Ali Ozan müdürün kovaladıkları Bodrum’a kaçar
  • Behramur Aşıdan korkan eş istemiyorum Mahmut başkomiser bunu duyunca silahını çıkartır
  • Birde Savcı Yener hayalet korona şebekesini simgeyle korumaya çalışıyor
  • Tabi savcı Seda bilmeden bulaşmış sonuç düğün iptal aldatma sonucunda bu zombi çetesini büyütüp virüslerle beraber Korona hayalet çetesi büyüp Hayaletikorona çetesi oluşturmak
  • Kerem müdür Almanya’da Türkiye cumhuriyeti konsolosluğu patlayınca Ali Akdoğan komiser balayı İçin Almanya’ya Baharada Almanya’dan davet gelmiş silahlı saldırı olur Almanya konsolosluğuna molotof kokteyli saldırı olur Cemal hastanede vurulur Mehmet Balkan öldü diye gösterir çete dertleri Mehmet Balkan’ı örgüt eğitimi verip babasına düşman yapmak Bahar ve Hakan’ı iple bağlayıp denize atarlar Cemal komiserin devresi Ve Sinem komiserin kardeşi çete lideri
  • Nasuh doğanay kaçar cezaevini yakarak Şebnemle beraber Ali Akdoğan komiserin kardeşi tarafından
  • Metin eşi Asiye’yi chocokissing dondurması verdiği görünür bir kıza ama o ona saplantılı aşıktır Metin’e Peri Asiye görür boşanmak ister
  • Ali Akdoğan komiserin beşikkertmesi Buket bir telefon gelir Rızanın kızından boşanmazsan Rızanın kızını öldürürüm Gece hayaleti ben
  • 379.Bölümün sonu

• @Çiğdem @serhatt @Dosi @Emre Ozansoy @kerem @The_Erinch @S.G.A.T. @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Alos @kerem