M TV "Ateşböceği İle Kim Bilir?" Saat: 21.00 - Konuk Yarışmacı: Emre Ozansoy

Saplantılı karakter olmak isteyen de ilk insan ha :A
Tuna'cıyız. :A

hqdefault.jpg

Geldiğim gibi 2/2 yapmıştım :A
He gördük nasıl yaptığını :A

@AteşBöceği önerim.
Misal ben A dedim, ve Emre benden sonra yazıp A demişse ben dediğim için hemen yeni hakkı doğmalı onun ve bu kez c yazar. O an aktif olup 1-2 içinde cevaplar gelsin herkes yanlışsa bu cevap yanlış diye yazın. Daha yeni yarışma ve zamanla oturur elbet.

@AteşBöceği önerim.
Misal ben A dedim, ve Emre benden sonra yazıp A demişse ben dediğim için hemen yeni hakkı doğmalı onun ve bu kez c yazar. O an aktif olup 1-2 içinde cevaplar gelsin herkes yanlışsa bu cevap yanlış diye yazın. Daha yeni yarışma ve zamanla oturur elbet.
Peki bu hafta böyle oldu canım benim de dalgınlığıma geldi kusura bakma haftaya aynen böyle yaparız zaten ilk hafta az katılım vardı bu hafta iyice coğalınca ondan da bir acemilik oldu😊

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ben de seni esefle kınıyorum ismimi ifşah ettiğin için😉
Sen söyledin diye zamanında söylemiştim :(

@AteşBöceği önerim.
O sorudan önce 2 yapmıştım zaten, onu da sildirdik :A Ayrıca aynı hızla devam etsem ilk 3 soruda sadece 2. sorum yanlış çıkıyormuş, diğerleri çok kolay :A