- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Durum biraz farklı olabilirdi belki.
FORUMUMUZUN BULUNMAZ HİNT KUMAŞI YOKTU ÇÜNKÜ!O hiç belli olmazdı @Dosi de gayet iyi gidiyordu başta
Saplantılı karakter olmak isteyen de ilk insan haBeni de Tuna yap @pompy
Yarışan kısmında ben olsaydım zor olurdu o, dediğim gibi katılım baştaki gibi gitse durum farklı olabilirdi belki.FORUMUMUZUN BULUNMAZ HİNT KUMAŞI YOKTU ÇÜNKÜ!
Görmüyorum bunu aaa Bendeki zeka varken kim kazanacak beYarışan kısmında ben olsaydım zor olurdu o, dediğim gibi katılım baştaki gibi gitse durum farklı olabilirdi belki.
Tuna'cıyız.Saplantılı karakter olmak isteyen de ilk insan ha
O da sen mi oluyorsunFORUMUMUZUN BULUNMAZ HİNT KUMAŞI YOKTU ÇÜNKÜ!
Delisin.Tuna'cıyız.
Aaaa benden başka mükemmelin de mükemmeli var mı Ayşen abla, kınıyorumO da sen mi oluyorsun
O destereydi @Emre OzansoyTuna'cıyız.
Ben de seni esefle kınıyorum ismimi ifşah ettiğin için😉Delisin.
Aaaa benden başka mükemmelin de mükemmeli var mı Ayşen abla, kınıyorum
He gördük nasıl yaptığınıGeldiğim gibi 2/2 yapmıştım
Görmüyorum bunu aaa Bendeki zeka varken kim kazanacak be
Peki bu hafta böyle oldu canım benim de dalgınlığıma geldi kusura bakma haftaya aynen böyle yaparız zaten ilk hafta az katılım vardı bu hafta iyice coğalınca ondan da bir acemilik oldu😊He gördük nasıl yaptığını
@AteşBöceği önerim.
Misal ben A dedim, ve Emre benden sonra yazıp A demişse ben dediğim için hemen yeni hakkı doğmalı onun ve bu kez c yazar. O an aktif olup 1-2 içinde cevaplar gelsin herkes yanlışsa bu cevap yanlış diye yazın. Daha yeni yarışma ve zamanla oturur elbet.
Sen söyledin diye zamanında söylemiştimBen de seni esefle kınıyorum ismimi ifşah ettiğin için😉
O sorudan önce 2 yapmıştım zaten, onu da sildirdik Ayrıca aynı hızla devam etsem ilk 3 soruda sadece 2. sorum yanlış çıkıyormuş, diğerleri çok kolayHe gördük nasıl yaptığını
@AteşBöceği önerim.
Misal ben A dedim, ve Emre benden sonra yazıp A demişse ben dediğim için hemen yeni hakkı doğmalı onun ve bu kez c yazar. O an aktif olup 1-2 içinde cevaplar gelsin herkes yanlışsa bu cevap yanlış diye yazın. Daha yeni yarışma ve zamanla oturur elbet.
Fazla gülme, zararBen hep gülerim.