BEmre'ye en korku duyduğun şey nedir diye sordum sizce ne demiştir?
A:Boğulmak
B- Sevdiklerimi kaybetmek
C:Genç yaşta ölmek
D: Haksızlığa uğramak
BEmre'ye en korku duyduğun şey nedir diye sordum sizce ne demiştir?
B diyorum. @Emre OzansoyEmre'ye en korku duyduğun şey nedir diye sordum sizce ne demiştir?
AteşBöceği bana sorular soruyor özelden ve burada olanlar doğru cevabı tahmin etmeye çalışıyor. İlk doğru cevabı yazan da tam puan alıyor, 5 puana ulaşan kazanıyor ve yarışma bitiyor.Formattan biraz bahsetsene. Yarışmalara doymuyoruz bu ara.
Güzelmiş. Hayırlı olsun. @AteşBöceğiAteşBöceği bana sorular soruyor özelden ve burada olanlar doğru cevabı tahmin etmeye çalışıyor. İlk doğru cevabı yazan da tam puan alıyor, 5 puana ulaşan kazanıyor ve yarışma bitiyor.
Geç kaldın. slhttnmtl kazandı.B diyorum. @Emre Ozansoy
Evet doğru cevap 5 te 5 yaparak yarışmayı kazanmış bulunuyorsun
Teşekkür ederim sonuna yetiştin ama 😉Güzelmiş. Hayırlı olsun. @AteşBöceği
Daha erken yemek içinBu saatte 😱
Tebrikler @slhttnmtlEvet doğru cevap 5 te 5 yaparak yarışmayı kazanmış bulunuyorsun
Erken saat olsaydı durum farklı olurdu. Dayım işten gelmeden evi temizlemem gerekiyordu. İyi tembellik yaptım bugün 2 film izleyerekTebrikler @slhttnmtl
Katılım gösteren herkese teşekkürler. @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @Cervantes @EmreCan @pompy @Serenat
Sonradan geldim ve tak tak tak silip süpürdüm, -haksızlık olmadan- Zaten herkesi kendinden çok iyi tanıdığım normal çok tebrik ediyorum kendimi Benim yarışmada Emre kazanmazsa onu keserimEvet doğru cevap 5 te 5 yaparak yarışmayı kazanmış bulunuyorsun
------
Teşekkür ederim sonuna yetiştin ama 😉
Hangi ülkede yaşıyon beDaha erken yemek için
@Emre Ozansoy tek kaldı diye kendini kazanan ilan ediyorSonradan geldim ve tak tak tak silip süpürdüm, -haksızlık olmadan- Zaten herkesi kendinden çok iyi tanıdığım normal çok tebrik ediyorum kendimi Benim yarışmada Emre kazanmazsa onu keserim
Dur kendime hediye vereyim şu kutlu 1.'lik için.
Ekli dosyayı görüntüle 107956
Millet bu saatte uyuyor, bilmem kaçıncı rüyasını görüyor. Sen bu saatte yemek yiyorsun.Daha erken yemek için
Tek kalmasam da durum değişmezdi@Emre Ozansoy tek kaldı diye kendini kazanan ilan ediyor
Erken mi emin misin?Daha erken yemek için
Sonradan geldim ve tak tak tak silip süpürdüm, -haksızlık olmadan- Zaten herkesi kendinden çok iyi tanıdığım normal çok tebrik ediyorum kendimi Benim yarışmada Emre kazanmazsa onu keserim
Dur kendime hediye vereyim şu kutlu 1.'lik için.
Ekli dosyayı görüntüle 107956
------
Hangi ülkede yaşıyon be
Durum biraz farklı olabilirdi belki.
O hiç belli olmazdı @Dosi de gayet iyi gidiyordu baştaTek kalmasam da durum değişmezdi
Geldiğim gibi 2/2 yapmıştım