Emre Ozansoy
Moderatör
Beni de kat @pompy hikayene.Eski Periliçenin en iyi arkadaşı yapabilirim seni @AteşBöceği ismin Pakize olacak
Beni de kat @pompy hikayene.Eski Periliçenin en iyi arkadaşı yapabilirim seni @AteşBöceği ismin Pakize olacak
A diyorumO neden ya benim kocada bana Pakize diyor
------
8-Emre'ye kendini tek bir kelime ile tarif et dedim sizce ne demiştir
A:cana yakın
B:soğukkanlı
C: Mesafeli
D- Sıcakkanlı
Güzel olur, seni mahvederim.Sen Pakize ol bende Dudu @pompy
Önceki alıntılar dan kalmış sildim ama ismin kaldı o yüzden 😉Bu neden bana alıntı olarak geldi be? 😱
Benim arkamda 2 kızım 2 şapşal damadım 4 de torunum varGüzel olur, seni mahvederim.
Sihirli annemden kaynaklı Dudunun kuzeninin ismi Pakizeydi oyüzden ben Eski Periliçenin en iyi arkadaşı olarak getirmeyi planlıyorum Pakizeyi o da kötü karakter görme engelli eşini terk etmiş ve bir kızı var onuda doğumda bırakmış bunu ben yazmadım uyarladığım dizi böyle @AteşBöceğiO neden ya benim kocada bana Pakize diyor
------
8-Emre'ye kendini tek bir kelime ile tarif et dedim sizce ne demiştir
A:cana yakın
B:soğukkanlı
C: Mesafeli
D- Sıcakkanlı
Canım adımı sil ben çekildiğimi yazdım.
Benim kopyalarım varken onlar kim?Benim arkamda 2 kızım 2 şapşal damadım 4 de torunum var
Periliçe o ellisini de içeri tıksın da gör senBenim kopyalarım varken onlar kim?
Doğru cevap buydu @AteşBöceği
Zaten içerideydik, ama bir şekilde çıktık oradan.Periliçe o ellisini de içeri tıksın da gör sen
Bu saatte 😱Ben yemek yemeye gidiyom çok yavaş ilerliyoruz 😌
Geri tıksınlarZaten içerideydik, ama bir şekilde çıktık oradan.
Ben buradayken tek cevap da olsa benden başka zirve olmazTebrik ediyorum yine bildin
@Dosi :2
@Tolstoyevski :1
@Serenat :1
@slhttnmtl :4
@The_Erinch :1
@EmreCan :1
İkinci bölümü bu, geçen hafta ilk bölümü yayınlandı. Bilmemen normal.Hangi yarışma bu? Kafam karıştı?
Formattan biraz bahsetsene. Yarışmalara doymuyoruz bu ara.İkinci bölümü bu, geçen hafta ilk bölümü yayınlandı. Bilmemen normal.