The_Erinch
Favori Üye
Uleee hani beni destekliyordunnnHayır devam et , ben seni destekliyorum.
Uleee hani beni destekliyordunnnHayır devam et , ben seni destekliyorum.
İçten nasıl seviniyo ben bunu bilmez miyim 🤣 @Dosi kanma bu şeytanaHayır devam et , ben seni destekliyorum.
Seni de sattı işte bu böyle menfaatçiUleee hani beni destekliyordunnn
Yok yanlış puanlama olundu. Kural takip edilmedi benimde heves kaçtı Zaten yarım saat işimi aksattım. Ben başkasının önünü açayım. Listeye yazmasın beniHayır devam et , ben seni destekliyorum.
Bence de devam etmelisin artık herkesin bir cevap hakkı var@AteşBöceği ve puanlarımı sil. Ben çekiliyorum. Size iyi yarışmalar @Emre Ozansoy
Hızlı ilerleme yerine sırayla yavaşca kontrol edersen daha kolay olur 😊
İşlerimi aksatmıştım
Başka zaman inşallah. Evi toparlamam gerek. Geç vakitte yayınlanıyor buBence de devam etmelisin artık herkesin bir cevap hakkı var
Ne zaman dedim ben bunu abiUleee hani beni destekliyordunnn
Sen sus, konuşma.İçten nasıl seviniyo ben bunu bilmez miyim 🤣 @Dosi kanma bu şeytana
------
Seni de sattı işte bu böyle menfaatçi
Susmuyorum gerçekleri daima savunacağım beni susturamayacaksın @The_Erinch gör bunu görrNe zaman dedim ben bunu abi
Sen sus, konuşma.
Ben yarışamıyorum yavaşlığımdan. Sen benim yerime de yen bunları.Yok yanlış puanlama olundu. Kural takip edilmedi benimde heves kaçtı Zaten yarım saat işimi aksattım. Ben başkasının önünü açayım. Listeye yazmasın beni
Hakketten ölü toprağı atılmış gibi, silinsin puanım devam edelim işte nerdeiniz ey ahaliBitti mi yarışma ne oldu be
Devam ediyoruz 😉Bitti mi yarışma ne oldu be
Silinsin 1 puan kimsenin hakkına girmiş olmayayım şimdi
Ben de onu diyecektim diğer soru iptalSilinsin 1 puan kimsenin hakkına girmiş olmayayım şimdi
bBen de onu diyecektim diğer soru iptal
Emre'ye yıllar sonra açılacak kapsülün içine ne koyardın diye sordum sizce ne demiştir?
A: Annemi
B: Çikolata
C: Babamı
D: Arkadaşımı
BBen de onu diyecektim diğer soru iptal
Emre'ye yıllar sonra açılacak kapsülün içine ne koyardın diye sordum sizce ne demiştir?
A: Annemi
B: Çikolata
C: Babamı
D: Arkadaşımı
Yalnız ilk ben yazdım?Doğru cevap tebrikler
Pardon ilk sen demişsin o zaman puan senin
İlk Selahattin yazdı ama burada.Doğru cevap tebrikler