Emre Ozansoy
Moderatör
Onların yazmadıklarını yaz, belki onlardan biri çıkar.Yamyam gibiler ben bunlarla başa çıkamıyorum, benden önce yazıyorlar hep.![]()
Onların yazmadıklarını yaz, belki onlardan biri çıkar.Yamyam gibiler ben bunlarla başa çıkamıyorum, benden önce yazıyorlar hep.![]()
Evet abi ya evine gittim geçen gün benle muhatap bile olmadı bende çarptım kapıyı geldimsusss sussss emzik gibi koynundaaaaa; ip almış boynuna asmış..duşta bile şarkı söylüyoır telefonla bakmayın sizzz @Dosi @Zeyno @Angelica @Alos @EmreCan @slhttnmtl @Tolstoyevski
Kırılmakla ne alakası var, önden söylüyorum işte kırılsam burada olur muydum.bebişşşş hemende kırılıyorsunnnn
Emre'ye sence en gereksiz icat nedir diye sordum sizce ne demiştir?
A: Telefon
B: Göz Damlası gözlüğü
C:İnternet
D:Uzayan Kaşık
B
------
C
Ateşböceği kendin bak. Hepsini sırayla deyip sonuncuda bulmuş. @Emre Ozansoy
@slhttnmtl üst üste 3 cevap vermişti sonucu beklemeden ilk cevapları gözden kaçırdın sanırım@Dosi ilk Zaten o cevabı vermiş diğerlerini görmedim bile![]()
B
------
C
Evet, doğrudur. Elimden düşmüyor telefon.susss sussss emzik gibi koynundaaaaa; ip almış boynuna asmış..duşta bile şarkı söylüyoır telefonla bakmayın sizzz @Dosi @Zeyno @Angelica @Alos @EmreCan @slhttnmtl @Tolstoyevski
Dizi bağımlısıEvet, doğrudur. Elimden düşmüyor telefon.Ama diyorum ki "gereksiz bir icat". Eğer bulunmasa ne internet, ne telefon ne de başka bir şeyin bağımlısı olurduk.
![]()
Evet abi ya evine gittim geçen gün benle muhatap bile olmadı bende çarptım kapıyı geldim@Emre Ozansoy @slhttnmtl @Zeyno @Cervantes @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği
Evet baktım gördüm ben de tepe sersemi oldum burada yetişemiyorum kalabalık olduğundan herkes 1 şık söylesin lütfenAteşböceği kendin bak. Hepsini sırayla deyip sonuncuda bulmuş. @Emre Ozansoy
Ha bak bir de bu var.Dizi bağımlısı![]()
Bu ve bundan sonra bir tane de D var. Eğer bunlardan biri doğru olsaydı üst üste gelmiş olmayacak mıydı?
Gel düşmanım olabilirsin ama orada kalma üzülürüm bakYok ben bu yarışmada kaplumbağa gibi kaldım, izleyici olarak devam edeyim en iyisi.![]()
@Dosi nereyeeee bak puan aldımmm sonundaEvet doğru cevap oydu😉
Telefon Tv bir araya gelince süper ikili oluyorlarHa bak bir de bu var.![]()
Gitme yaaaaaaaaaaAaaaaAAA@AteşBöceği ve puanlarımı sil. Ben çekiliyorum. Size iyi yarışmalar @Emre Ozansoy
Hızlı ilerleme yerine sırayla yavaşca kontrol edersen daha kolay olur 😊
İşlerimi aksatmıştım
Hayır devam et , ben seni destekliyorum.@AteşBöceği ve puanlarımı sil. Ben çekiliyorum. Size iyi yarışmalar @Emre Ozansoy
İşlerimi aksatmıştım
Eğlenmek için buradayız, gitme bence.@AteşBöceği ve puanlarımı sil. Ben çekiliyorum. Size iyi yarışmalar @Emre Ozansoy
İşlerimi aksatmıştım