Akşam akşam nereye gittin ki.Sonuclara geldim evde olabilsek keşke
Akşam akşam nereye gittin ki.Sonuclara geldim evde olabilsek keşke
Yok abi yolun var senin ben Vardar Ovası dışında (o da müzik dersinden bir de bir ara maçtan gündem olmuştu )Canan Erçetin'i bilmiyordum sayende iyi şarkılarını öğrendim bu bile aslında senin başarındır.Belli bir kesim zerafetden anlamıyor be 2 haftadır ipden dönüyoruz.
okadar hareketli şarkılar var ki... ağır kaldım gibi geliyor.
umarım şarkıyı hissederek oy vermişdir dostlar.
hayırlısı artık @kerem
Düzeltme yapmasaydın iptal olurdu zaten. Kendin kaşındın. @Emre Ozansoy
@pompy Reyis konuyu patlat lütfen
Efsoooooo...www.instagram.com
Bu gece elenen isme şok olacaksın.Bilmem, öyle tahmin ettim.
Benim sayemde kültürlenmişsin biraz işte. Buna karşılık iyi bir puan almışızdır umarım.
Kız kaybolmadım ki ben çirkin şey. Ss
Eh az bir fark ile elendi elenen de, tahminin kim yaz özelden.Anladığım kadarıyla elenen 2-3 puanla elenmiş ve ben kimin elendiğinden emin gibiyim.
sen neredesin kız kapına kadar geldim
Ama tercihleri senin gibiymişEfsoooooo...
şey mevzularıAkşam akşam nereye gittin ki.
Hortladı yine Allah'ın belası.
Lisedeyken bir kız maçı satmamı istedi satmadım o da Beşiktaşlıydı onun yüzünden reddetti maçı satmayınca ben onun yüzünden sınıf arkadaşlarımla buluşamıyorum sevgilisi yasak koydu bana sevgilim olmadığı İçin Beşiktaşlılara hiç acıyasım gelmedi @Çiğdemniye cnm
Ne yazık ki bu hafta çoğu şarkı müthiştiŞarkım müthişti. Dinledikçe saran tarzda bir şarkıydı.
Nasıl yani?Ama tercihleri senin gibiymiş
2 gündür başının etini yedim. Oy gönderene kadar da yapacağım gelecek hafta.
Bunu sanırım @Emre Ozansoy da demişdi.Yok abi yolun var senin ben Vardar Ovası dışında (o da müzik dersinden bir de bir ara maçtan gündem olmuştu )Canan Erçetin'i bilmiyordum sayende iyi şarkılarını öğrendim bu bile aslında senin başarındır.
Para karşılığı yapıyor diyollaNasıl yani?
Ben @Emre Ozansoy'un mesajlarından bir çıkarım yapmıştım ama sen böyle deyince aklıma 2.bir seçenek geldi. İnşallah 2.düşündüğüm değildir.Bu gece elenen isme şok olacaksın.