Benle ne işiniz var çiftlikte
Benle ne işiniz var çiftlikte
Sözde düşmanlarını yerle bir edecektin.Bu hafta oy kullanmadım, düşük puan vermeyi düşündüklerim sevinebilir
DarkLegenD ve AteşBöceği var sadece sanırım.Hiç oy kullanmayanlardan kim oy verdi?
Şarkılarına bakınca bir de ben vurmayayım dedimSözde düşmanlarını yerle bir edecektin.
O kadar da beklemiştim oylarını.Bu hafta oy kullanmadım, düşük puan vermeyi düşündüklerim sevinebilir
Burada sen iyi anlatmışsın zaten @xemrexxx@Gerekli24 lisedeyken Beşiktaşlı bir kız yüzünden başıma gelmedik kalmadı liseden sınıf arkadaşımın sevgilisinden yasak yedim sebep o lisedeyken teklifimi reddeden kız maç satmadım diye o kız Beşiktaşlıydı @Gerekli24
Senin nefes alman hata ne oy kullanmasıBu hafta oy kullanmadım, düşük puan vermeyi düşündüklerim sevinebilir
@DarkLegenD mi 😱 kütüklerin oy kullanmadı yasak değil miDarkLegenD ve AteşBöceği var sadece sanırım.
Kapımız herkese açık bizim.@DarkLegenD mi 😱 kütüklerin oy kullanmadı yasak değil mi
Ne manada açık mesela @serhatt da kapısı herkese açık yani mavi kimlikli herkeseKapımız herkese açık bizim.
Bu kesinlik nereden geliyor? 😱Çok fazla oy kullanılması benim için iyi olmadı kesin.
MusicSurvivor yarışmacılarına oy göndermek isteyen herkese açık.Ne manada açık mesela @serhatt da kapısı herkese açık yani mavi kimlikli herkese
Berbat oylar vermişsin yine, kimi kurtardığını bir bilsen dizlerine vuracaksın. @Emre OzansoyNe manada açık mesela @serhatt da kapısı herkese açık yani mavi kimlikli herkese
Bu hafta işin zorHerkese başarılar ama en çok bana
Senin sayende biraz Eurovision şarkılarına baktım bir kaç kez dışında hiç bilmiyordum nerdeyseÇok fazla oy kullanılması benim için iyi olmadı kesin.
Yapmaz bence öyle bir şey.Berbat oylar vermişsin yine, kimi kurtardığını bir bilsen dizlerine vuracaksın. @Emre Ozansoy