Benle ne işiniz var çiftlikte
Benle ne işiniz var çiftlikte
Sözde düşmanlarını yerle bir edecektin.Bu hafta oy kullanmadım, düşük puan vermeyi düşündüklerim sevinebilir![]()
DarkLegenD ve AteşBöceği var sadece sanırım.Hiç oy kullanmayanlardan kim oy verdi?![]()
Şarkılarına bakınca bir de ben vurmayayım dedimSözde düşmanlarını yerle bir edecektin.![]()
O kadar da beklemiştim oylarını.Bu hafta oy kullanmadım, düşük puan vermeyi düşündüklerim sevinebilir![]()
Burada sen iyi anlatmışsın zaten@Gerekli24 lisedeyken Beşiktaşlı bir kız yüzünden başıma gelmedik kalmadı liseden sınıf arkadaşımın sevgilisinden yasak yedim sebep o lisedeyken teklifimi reddeden kız maç satmadım diye o kız Beşiktaşlıydı @Gerekli24
Senin nefes alman hata ne oy kullanmasıBu hafta oy kullanmadım, düşük puan vermeyi düşündüklerim sevinebilir![]()
@DarkLegenD mi 😱 kütüklerin oy kullanmadı yasak değil miDarkLegenD ve AteşBöceği var sadece sanırım.
Kapımız herkese açık bizim.@DarkLegenD mi 😱 kütüklerin oy kullanmadı yasak değil mi![]()
Ne manada açık mesela @serhatt da kapısı herkese açık yani mavi kimlikli herkeseKapımız herkese açık bizim.![]()
Bu kesinlik nereden geliyor? 😱Çok fazla oy kullanılması benim için iyi olmadı kesin.![]()
MusicSurvivor yarışmacılarına oy göndermek isteyen herkese açık.Ne manada açık mesela @serhatt da kapısı herkese açık yani mavi kimlikli herkese![]()
Berbat oylar vermişsin yine, kimi kurtardığını bir bilsen dizlerine vuracaksın.Ne manada açık mesela @serhatt da kapısı herkese açık yani mavi kimlikli herkese![]()
Bu hafta işin zorHerkese başarılar ama en çok bana![]()
Senin sayende biraz Eurovision şarkılarına baktım bir kaç kez dışında hiç bilmiyordum nerdeyseÇok fazla oy kullanılması benim için iyi olmadı kesin.![]()
Yapmaz bence öyle bir şey.Berbat oylar vermişsin yine, kimi kurtardığını bir bilsen dizlerine vuracaksın.@Emre Ozansoy