Keith Long
Favori Üye
Hiç sorma sinirlerim bozuk bir lisedeyken Beşiktaşlı kızdan kaynaklı @ÇiğdemKolay gelsin @kerem @Emre Ozansoy yorgunluk atalım biraz
Hiç sorma sinirlerim bozuk bir lisedeyken Beşiktaşlı kızdan kaynaklı @ÇiğdemKolay gelsin @kerem @Emre Ozansoy yorgunluk atalım biraz
@denizz19 mu yoksa bnm oylarımı iptal edin kuzenim yazmışBerbat oylar vermişsin yine, kimi kurtardığını bir bilsen dizlerine vuracaksın. @Emre Ozansoy
Hoşgeldin. Senin için önemli olan geçen 2 haftaydı diye biliyorum.Haydi canım artık başlayakda bu haftada dipdeyim sondayım depresyondayım modumu açsam.
Keser misin o sesini sen?Ne manada açık mesela @serhatt da kapısı herkese açık yani mavi kimlikli herkese
Bu zarif şarkıyla olmazsın abi merak etmeHaydi canım artık başlayakda bu haftada dipdeyim sondayım depresyondayım modumu açsam.
senin akvaryumunda pastalarda yoktur şimdi bozulacağı içinHaydi canım artık başlayakda bu haftada dipdeyim sondayım depresyondayım modumu açsam.
Düzeltme yapmasaydın iptal olurdu zaten. Kendin kaşındın. @Emre Ozansoy@denizz19 mu yoksa bnm oylarımı iptal edin kuzenim yazmış
Evet. @xemrexxxDüzeltme yapmasaydın iptal olurdu zaten. Kendin kaşındın. @Emre Ozansoy
İki gündür evde çok iş var sanırım, aniden hortladın baklıyorum.senin akvaryumunda pastalarda yoktur şimdi bozulacağı için
Bilmem, öyle tahmin ettim.Bu kesinlik nereden geliyor? 😱
Benim sayemde kültürlenmişsin biraz işte. Buna karşılık iyi bir puan almışızdır umarım.Senin sayende biraz Eurovision şarkılarına baktım bir kaç kez dışında hiç bilmiyordum nerdeyse
Baya bir heyecanlı gecenin sonunda ne olacak, merak ettim. Tahminin doğru çıkacak mı acaba?Bilmem, öyle tahmin ettim.
Belli bir kesim zerafetden anlamıyor be 2 haftadır ipden dönüyoruz.Bu zarif şarkıyla olmazsın abi merak etme
Bu hafta çok zorlu bir haftaydı ama şarkın fena değildiBilmem, öyle tahmin ettim.
Benim sayemde kültürlenmişsin biraz işte. Buna karşılık iyi bir puan almışızdır umarım.
Atalım. Bende baya yoruldum.Kolay gelsin @kerem @Emre Ozansoy yorgunluk atalım biraz
Anladığım kadarıyla elenen 2-3 puanla elenmiş ve ben kimin elendiğinden emin gibiyim.Baya bir heyecanlı gecenin sonunda ne olacak, merak ettim.
Sonuclara geldim evde olabilsek keşkeİki gündür evde çok iş var sanırım, aniden hortladın baklıyorum.
Keser misin o sesini sen?
Şarkım müthişti. Dinledikçe saran tarzda bir şarkıydı.Bu hafta çok zorlu bir haftaydı ama şarkın fena değildi