NOW Aşk Mantık İntikam - Dizi Yorumları

İlk bölümü izliyorum şuan. Sonlardayım. Keyifli bir diziymiş.
Burak ile Burcu'yu yakıştırdım ama olmaz kesin :A

Devamı gelmedi :A fırsatım olmadı. Yeğenim izliyor ama :A
İlk zamanlar sadece 1 buçuk bölüm izlemiştim ve öyle kalmıştı. 2 gün önce hemen son bölüme atladım ve gayette hakim olarak izledim:A yarınada bugün olan bölüme bakarım :A yeğenim pek seviyor. Ona eşlik edeceğim :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Kime göre gerçek sırf Esra Ozan sahnesi diye diyon :A
3xiv51d.jpg

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Çınar'ın Ozan'ı döveceği sahne bir an önce gelebilir mi? :Z

Edit: Aferin Çınar, çok haklısın tepkinde. :bhr:
Ne yalan söyleyeyim cok haklı durup seyretmemeliydi Ozan ona söyleyebilirdi o benim eski eşim diyebilirdi cok cok haklı:)
Babaya bak, tüm hisselerini 0 deneyim oğluna devretmiş, neden: öfkeli. :A Hazır Çağla dururken, şirket batsın istiyorlar glb. :A
Evet ya onu bu pozisyona koyan da babası ve Çağla değil miydi zaten bir an da nasıl güvendiler ona hayatı öğrenmesini istiyorlardı bu değişimn altında ne olduğunu bile sorgulaması babasıtuhafıma gitti şimdi iki kardeş bir olup onları ayırmaya çalışır şirketi bile alırlar elinden en sonunda

Ne yalan söyleyeyim cok haklı durup seyretmemeliydi Ozan ona söyleyebilirdi o benim eski eşim diyebilirdi cok cok haklı:)

Evet ya onu bu pozisyona koyan da babası ve Çağla değil miydi zaten bir an da nasıl güvendiler ona hayatı öğrenmesini istiyorlardı bu değişimn altında ne olduğunu bile sorgulaması babasıtuhafıma gitti şimdi iki kardeş bir olup onları ayırmaya çalışır şirketi bile alırlar elinden en sonunda
İşte bunların kardeşlik ve babalığı böyle olunca...

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
İşte izleyici gibi izleyici. Ozan melek, Çınar şeytan oldu resmen şu an. O ona o kadar şey anlatırken sessiz sessiz kalan kişiye hak ettiği dersi verdi.

• Harika
İşte bunların kardeşlik ve babalığı böyle olunca...
Öyle evet korkarım dizi sonunda Ozan şirketi kaybeder zaten başkasının yardımıyla bir yere varmış ne bekliyorsun ki insanlar böyle çıkarlarına ters düşmeye gör bir kere
İşte izleyici gibi izleyici. Ozan melek, Çınar şeytan oldu resmen şu an. O ona o kadar şey anlatırken sessiz sessiz kalan kişiye hak ettiği dersi verdi.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler durup izlemeyecekti ona aşık olmasına izin vermeyecektir hiç:)

Öyle evet korkarım dizi sonunda Ozan şirketi kaybeder zaten başkasının yardımıyla bir yere varmış ne bekliyorsun ki insanlar böyle çıkarlarına ters düşmeye gör bir kere

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler durup izlemeyecekti ona aşık olmasına izin vermeyecektir hiç:)
Eğer böyle bir yola başvururlarsa bir an önce batsa da bitse bari...

• Beğendim
Eğer böyle bir yola başvururlarsa bir an önce batsa da bitse bari...
Haklısın ya galiba gelecek bölüm de bizi entrika bekliyor hala fragman da yok galiba ben akşam az izleyebildim de öğlene doğru tekrarına baktım:)
Fragmandan gidişat belli olur diye düşünüyorum😉
Şimdi iki kardeş baş başa verip onları ayırma planı bile yapabilir diye bekliyorum:)

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Haklısın ya galiba gelecek bölüm de bizi entrika bekliyor hala fragman da yok galiba ben akşam az izleyebildim de öğlene doğru tekrarına baktım:)
Fragmandan gidişat belli olur diye düşünüyorum😉
Şimdi iki kardeş baş başa verip onları ayırma planı bile yapabilir diye bekliyorum:)
Bu dizide EsZan olmak zorunda, eğer ayırma gibi bir şey olursa dizi aşırı fena bozmuş olur.