- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
@Yakamoz-Asi aramıza katılsana
Katılan herkes takip etmiyor. At gitsin aynı anda bir kaç haftada yapılabilir. Zaman almıyorLigi takip etmiyorum, hem tatildeyim.
İstisnalar dışında.. Harcama beni...Katılan herkes takip etmiyor. At gitsin aynı anda bir kaç haftada yapılabilir. Zaman almıyor
Sen takip ediyorsunİstisnalar dışında.. Harcama beni...
Katılan herkes takip etmiyor. At gitsin aynı anda bir kaç haftada yapılabilir. Zaman almıyor
Eh tabi, sonuncu olmak istemedin. Sen de haklısınTeşekkürler diyip kaçıyorum.
Ben ve sabar grubu + kütükler ( ben dahil)Sen takip ediyorsun
Ben buna eskiden kışkırtıcı mesaj cezası verirdim.Eh tabi, sonuncu olmak istemedin. Sen de haklısın
Rica ederim bye bye
Ben buna eskiden kışkırtıcı mesaj cezası verirdim.
Ben daha hafifi için bile problem yaşadım.Ben buna eskiden kışkırtıcı mesaj cezası verirdim.
Ben daha hafifi için bile problem yaşadım.
Sen de katıymışsın ama senden beterleri vardı
Ben gelerek o dengeyi sağladım. Beter olmayarak @TolstoyevskiBeterin beteri var, doğru.
@Turkuazz 'ı unuttunKayseri - Demirspor maçı 1-1 devam ediyor, dakika 70. Maçın böyle bitmesi durumunda günün karlı ismi @emreemreu olacak...
Ekli dosyayı görüntüle 107825
Belki de kasten yaptı. @Tolstoyevski@Turkuazz 'ı unuttun
3 puanı kaptılar
@emreemreu liderliğe göz kırptı@Turkuazz 'ı unuttun
3 puanı kaptılar
3 hafta üst üste yapmayanlar normalde kural gereği siliniyor ama bazen 4 haftaya dek beklediğimiz oluyor Ama zaten SS alırken kalabalık olduğu için bu dönemde 3 haftayı geçemeyebiliriz. @Sherlock "haftada 2 dakikanı" ayıramayacaksan açık açık belirt ki ona göre listeden çıkaralım, geçen seneden beri sürekli unutanların başında yer alıyorsun ama biz OSM'de asla unutmadan ilerliyorduk her gün takip ediyor ve eksiksiz gidiyorduk @Dosi ile, ki o çok daha zaman alıyordu Kicktipp'e göre malum, sen ise haftada 2 dakikanı ayırmaya üşeniyorsun...@BARON男爵 @gundix123 ve @batuhankaralar unutmuşsunuz tahminleri. @Doğan sende.
@Ege Bartu bayadır yok. @Sherlock ile yakında silinir belki @Tolstoyevski