eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta

Bu hafta 2010'lara damgasını vuran, çıktığı dönemlerde uzun dönem boyunca her yerde duyduğumuz Tarkan'ın unutulmaz hit parçalasından "Öp" ile geliyoruz :Z

Ben o şelale saçlara
O ay o hilal kaşlara
O süzme bal dudaklara

Öp öp öp öp doyamadım

2.00 - 3.14

@Çiğdem ve @serhatt ın parlak görünce söylediği şarkı :A

1629304032865.png

Herkese Merhabalar;

Zor bir haftadan çıktık;

Bu hafta karşınıza; Acı çekmenin insana verdiği olgunluk sürecini okadar derinden anlatan bir şarkı ile geliyoruz ki dinlerken eminim hepiniz derin hislerde kaybolacaksınız....

Sizleri Candan Erçetinin büyülü sesi ile birlikte;"PARÇALANDIM" la başbaşa bırakıyorum.

"Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun"

R: 00:00 - 01:30

Enis Arıkan'ın programından sonra baya dinlemiştim. :A Güzel bir şarkı. :Z

Bu hafta içime doğmuş gerçekten. :A

Kız @Çiğdem forumun yaş ortalamasının amma üstüne çıktın... Senin japonun çıkış şarkısı... Karabiberim ☺️☺️☺️ 30 yıl olmuş mu 😁 @phoebebuffay Gözünü zirveye dikmiş..
Bebekler doğar doğmaz ezberledikleri birkaç şarkıdan biri abicim hele senin gençliğinin mihent taşıdır :A :A :A

TŞkler @kerem @eskici @Emre Ozansoy sonuclarda olunda güzel bir hafta olsun yine :Z:Z:Z

(Bu sonuç, Eurovision'da 28 kez Türkçe şarkıyla yarışan Türkiye'nin Türkçe şarkılar arasındaki en iyi 2.derecesidir.)

2. derece çünkü 1 numara :bhr::bhr: @MasacRE @Çiğdem
destere ve senle ne uğraşmıştık :A :A :A @MasacRE
------

Serdar Ortaç bile her zamankinden iddialı geldi gözüme bu hafta, kim elenirse şaşırırım sanırım. :A
Dün sonuclarda sıra sende demiştim şimdide senin kaleni yıkacaz diye kütüklerden :A :A :A @Maskeli Fedai @eskici
------

Yıllar geçiyor, sende değişen bir şey yok. :A
boşunamı kütük dedik :A :A :A @MasacRE

Son düzenleme: