Kıskanıyorum çünkü tüm parlaklar onlara hasta... Bize erkek kalmıyor.Hemcinsini kıskanır, karşı cinse aşık olur çünkü. Olaya bu yönden bakıyor. Sen karşı cinsi kıskanıyorsun, yani tam tersi.
Mine Tugay'ı kıskandığını itiraf etti sonunda. @Çiğdem'i de kıskan, o da bir diğer rakibin.Kıskanıyorum çünkü tüm parlaklar onlara hasta... Bize erkek kalmıyor.
Ne olursa olsun, kıskanmam hogathayı.Sarışın sonuç olarak, kıskanmalısın. Unutma; sarışınlar daima daha fazla ilgi çeker.
Sarışın sonuç olarak, kıskanmalısın. Unutma; sarışınlar daima daha fazla ilgi çeker.
Hhaha Aaa aslında normal şartlarda serhat tabikide karşı cins olarak benle otür kıskanclık durumu olmamalı ama serhatın kulvarı bizle aynı oyüzden @xemrexxxKıskanıyorum çünkü tüm parlaklar onlara hasta... Bize erkek kalmıyor.
Ay destan düzmüşsün ama bir şey anlamadım. .ssHhaha Aaa aslında normal şartlarda serhat tabikide karşı cins olarak benle otür kıskanclık durumu olmamalı ama serhatın kulvarı bizle aynı oyüzden @xemrexxx
Birde bu yazısında itirafta etmiş kulvarı bizle aynı gördüğünden dolayı ama ben bunu kendime avantaj olarak çevirdim ben serhatla rakiptaş değil ortak olduk ecünnülere karşı birlikte hareket ediyoruz
onun sevdiği zibidi hanzolar onun olsun zaten
Burada da @Çiğdem itiraf ediyor kadınları "ecünni" olarak gördüğünü. Ayıp be, hepsini görme bari. Güzelleri gör sadece, o bile iyi. Gerçi güzelleriyle düşman, güzel olarak görmediklerinle dost olursun sanırım.Hhaha Aaa aslında normal şartlarda serhat tabikide karşı cins olarak benle otür kıskanclık durumu olmamalı ama serhatın kulvarı bizle aynı oyüzden @xemrexxx
Birde bu yazısında itirafta etmiş kulvarı bizle aynı gördüğünden dolayı ama ben bunu kendime avantaj olarak çevirdim ben serhatla rakiptaş değil ortak olduk ecünnülere karşı birlikte hareket ediyoruz
onun sevdiği zibidi hanzolar onun olsun zaten
Ay destan düzmüşsün ama bir şey anlamadım. .ss
yooo hepsini değil elçini savundum kadar @serhatt ı savunmuyorum İşe yaramayanları diyelim ve sayıları çoksa ben napayım ayollBurada da @Çiğdem itiraf ediyor kadınları "ecünni" olarak gördüğünü. Ayıp be, hepsini görme bari. Güzelleri gör sadece, o bile iyi. Gerçi güzelleriyle düşman, güzel olarak görmediklerinle dost olursun sanırım.
@serhatt kızları rakibi olarak görüyor ama "ecünni" diye nitelendirdiğim kadınlara karşı savaş açtım, o da benim ortağım diyor @Çiğdem.