Mine Tugay Resimleri

:bhr:

b8o2jye.jpg

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Sarışın sonuç olarak, kıskanmalısın. Unutma; sarışınlar daima daha fazla ilgi çeker. :A
Kıskanıyorum çünkü tüm parlaklar onlara hasta... Bize erkek kalmıyor. :A
Hhaha Aaa aslında normal şartlarda serhat tabikide karşı cins olarak benle otür kıskanclık durumu olmamalı ama serhatın kulvarı bizle aynı oyüzden :F :F :F @xemrexxx

Birde bu yazısında itirafta etmiş kulvarı bizle aynı gördüğünden dolayı ama ben bunu kendime avantaj olarak çevirdim ben serhatla rakiptaş değil ortak olduk ecünnülere karşı birlikte hareket ediyoruz :A :A :A

onun sevdiği zibidi hanzolar onun olsun zaten :F

Hhaha Aaa aslında normal şartlarda serhat tabikide karşı cins olarak benle otür kıskanclık durumu olmamalı ama serhatın kulvarı bizle aynı oyüzden :F :F :F @xemrexxx

Birde bu yazısında itirafta etmiş kulvarı bizle aynı gördüğünden dolayı ama ben bunu kendime avantaj olarak çevirdim ben serhatla rakiptaş değil ortak olduk ecünnülere karşı birlikte hareket ediyoruz :A :A :A

Ay destan düzmüşsün ama bir şey anlamadım. .ss

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem

Burada da @Çiğdem itiraf ediyor kadınları "ecünni" olarak gördüğünü. Ayıp be, hepsini görme bari. Güzelleri gör sadece, o bile iyi. Gerçi güzelleriyle düşman, güzel olarak görmediklerinle dost olursun sanırım. :A

Ay destan düzmüşsün ama bir şey anlamadım. .ss
Burada da @Çiğdem itiraf ediyor kadınları "ecünni" olarak gördüğünü. Ayıp be, hepsini görme bari. Güzelleri gör sadece, o bile iyi. Gerçi güzelleriyle düşman, güzel olarak görmediklerinle dost olursun sanırım. :A
yooo hepsini değil elçini savundum kadar @serhatt ı savunmuyorum :F :F :F İşe yaramayanları diyelim ve sayıları çoksa ben napayım ayoll :A :A :A

Şunu dedim yanı özetle @serhatt ben senle rakiptaş yerine ortak oldum :Z :Z :Z

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Araf
yooo hepsini değil elçini savundum kadar @serhatt ı savunmuyorum :F :F :F İşe yaramayanları diyelim ve sayıları çoksa ben napayım ayoll :A :A :A

Şunu dedim yanı özetle @serhatt ben senle rakiptaş yerine ortak oldum :Z :Z :Z
@serhatt kızları rakibi olarak görüyor ama "ecünni" diye nitelendirdiğim kadınlara karşı savaş açtım, o da benim ortağım diyor @Çiğdem. :A