![]()
Kıskanıyorlar...
Bu fotoğrafları sosyal medyadan az beğenmedik.
![]()
Kıskanıyorlar...
Bu fotoğrafları sosyal medyadan az beğenmedik.
Beğenmeniz lazım bence deBu fotoğrafları sosyal medyadan az beğenmedik.![]()
Şeniz Karaçay bir başkaydı.
Hiç tanımam ama çok güzel olduğu belli videodaŞeniz Karaçay bir başkaydı.![]()
Tanısan çok severdin rahmetliyi.Hiç tanımam ama çok güzel olduğu belli videoda![]()
Fazla övmeyelim, nazar değmesin.Beğenmeniz lazım bence de![]()
Bu kadının ölmediği dizi yok mu?Tanısan çok severdin rahmetliyi.![]()
Onları bilmiyorum, ama Şeniz'i boşu boşuna ve saçma şekilde öldürdüler.Bu kadının ölmediği dizi yok mu?
Medcezir, Behzat Ç falan![]()
Aynen ürkütücü güzelÜrkütücü...
Avatarımdaki parlağı beğenmeyip o kadını beğenmen çok daha ürkütücü.Aynen ürkütücü güzel![]()
@serhatt beğenmediyse bir kadını, o kadın çok güzeldir.Avatarımdaki parlağı beğenmeyip o kadını beğenmen çok daha ürkütücü.![]()
Benim tek derdim forumun ziyaretçi kazanmasıydı o dönem. Bu uğurda Hakkı Bulut Resimleri konusu bile açmış olabilirim.2007'de @bazinga vurgunmuş Mine Tugay'a, lise dönemleri tabii şimdi. Fotoğraflar ölmüş gerçi.![]()
Patron ilgisi olan tanıdık biri.Benim tek derdim forumun ziyaretçi kazanmasıydı o dönem. Bu uğurda Hakkı Bulut Resimleri konusu bile açmış olabilirim.Mine Tugay'a özel bir ilgim olan bir dönem hatırlamıyorum.
![]()
Hayatımda böyle bir çirkin itham daha görmedim.@serhatt beğenmediyse bir kadını, o kadın çok güzeldir.![]()
Sen neden etiket ettiğim konuya geliyorsun onun hesabını ver önce?
Gelmiyorsun mu demek istedin?Sen neden etiket ettiğim konuya geliyorsun onun hesabını ver önce?![]()
Evet.Gelmiyorsun mu demek istedin?![]()