İyi köşede bir yerde tut en iyisi, 2 saat sonra lazım olabilir.Veda konuşmalarını erkenden öğrenmen için yeterli bir sebep değil. Kimseye söylemedim, söylemem.
İyi köşede bir yerde tut en iyisi, 2 saat sonra lazım olabilir.Veda konuşmalarını erkenden öğrenmen için yeterli bir sebep değil. Kimseye söylemedim, söylemem.
İnşallah.İyi köşede bir yerde tut en iyisi, 2 saat sonra lazım olabilir.
İstifa ettiğin yerde hala duruyorsun gerçi.İnşallah.
En kısa sürede atanırsın umarım. @xBUGRAx da aynı sınava girdi diye hatırlıyorum. Kendi ülkemdeki öğretmenlik koşullarına bakınca memleketteki sistem o kadar saçma geliyor ki. Bütün geleceğinin 2.5 saatlik sınava bağlı olması çok saçma geçrekten.
------
Ben sunucuyum, unuttun herhalde.
Hep unuttuğum şey, geliyor şimdi. Son 2* dk'ya girdik.
O kadar dedim sana son haftam.İstifa ettiğin yerde hala duruyorsun gerçi.
Puddinge benzer bi' yanı yok, hiç duymadım bile. İrlandalı'nın tükettiği bir yiyecek mi?
Evet domuzun kanını yiyorlar kahvaltıda bu şekliPuddinge benzer bi' yanı yok, hiç duymadım bile. İrlandalı'nın tükettiği bir yiyecek mi?
Dedi, ama bir şekilde yine kurtuldu.İçimden bir ses beni bu akşam postalayacaklar diyor @kerem @Emre Ozansoy
Anca geldim eve @slhttnmtl@Çiğdem Canım parayı naptın
İrlandalıların soyu vampirlere dayanmıyorsa ben de neyim. @slhttnmtl @Çiğdem @Alos @The_Erinch @CervantesEvet domuzun kanını yiyorlar kahvaltıda bu şekli Ekli dosyayı görüntüle 107581@kerem[/USER her zaman sen domuzun belini göstericek değilsin @kerem @kerem @The_Erinch @S.G.A.T. @slhttnmtl @Çiğdem yiyeceğin yemek bu dizimde @Çiğdem
Çok sürpriz birinin elenebileceğini düşünüyorum ama o elenmezse ben elenirim gibiDedi, ama bir şekilde yine kurtuldu.
Her sonuç gecesi öyle diyorsun ama böyle diye diye 7 kişiyi postaladın. Sanırım totem yapıyorsun.İçimden bir ses beni bu akşam postalayacaklar diyor @kerem @Emre Ozansoy